Arbitrul Sidenco. Bun pentru Națională

Din start vreau să spun că susțin revenirea arbitrului Ghenadie Sidenco în Divizia Națională. Chiar dacă o decizie în acest sens încă nu a fost luată de către FMF, ar fi normal ca aceasta să fie una pozitivă. Spun asta pentru că Sidenco a stat destul pe bară după greșeala din finala Cupei Moldovei de acum un an, atunci când a anulat, la indicația tușierului, un gol absolut valabil Rapidului.

Susțin revenirea lui Sidenco din mai multe motive. Primul: pentru că un an fără fotbal este o pedeapsă foarte aspră pentru un arbitru FIFA. Al doilea: pentru că să greșești este omenește, iar el a plătit destul pentru greșeala comisă. Trei: pentru că este unul dintre cei mai buni arbitri moldoveni. Patru: pentru că avem puțini arbitri de calitatea lui, iar odată cu retragerea sau abandonul unor arbitri despre care se zvonește intens, revenirea lui Sidenco ar da calitate arbitrajului moldovenesc, aflat în plin proces de schimb de generații.

Apropo, Sidenco a arbitrat amicalul Olimpia - Botoșani 0-0 și din spusele martorilor a făcut-o într-o manieră impecabilă.

Comentarii

  1. A luat bani grei, sa mai stea "pe tusa". Sau, ai intelegeri cu el pentru Veris, de asta-i faci PR?

    RăspundețiȘtergere
  2. ...si cinci, cel mai important, sa iai mita pentru a favoriza o echipa este foarte grav...oricum in teleg care-i ideia acestui articol, o data ce detii o functie intr-o echipa de fotbal e normal sa incepi sa pupi funduri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E parerea ta, dar e una gresita. A fost ceva normal ca Sidenco sa stea un an in afara fotbalului pentru greseala pe care a facut-o, dar ar trebui sa mai avem si omenie. Pai Oprea cate cacaturi face la Zimbru ar trebui declarat persona non-grata in fotbal

      Ștergere
  3. Sandu, nu te deranja primii doi care au scris sunt persoanele lui Ostap. Cunoscut este faptul ca acestia doar agita intentionat, insa nimeni nu spune cine la sunat pe Negai in noaptea finalei si i-a propus 15 mii dolari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca suspendarea lui Sidenco din punct de vedere regulamentar este lipsita de sens. A fost descalificat fara nici o dovada, altfel trebuiau pedepsiti si cei care au dat mita, iar in cazul lui Sidenco pare ca el a luat mita dar nu se stie de la cine! In lipsa de dovezi daca fiecare arbitru din DN ar fi suspendat pe 2 ani pentru greseli similare nu ar avea cine arbitra in citeva luni! Cu asta nu spun ca Sidenco n-ar fi luat mita pentru cu nu pot sti, dar procesele nu ar trebui sa se mai faca ca pe timpul lui Robespierre. Si sint de acord cu faptul ca e printre cei mai buni arbitri din Moldova, poate chiar cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca suspendarea lui Sidenco din punct de vedere regulamentar este lipsita de sens. A fost descalificat fara nici o dovada, altfel trebuiau pedepsiti si cei care au dat mita, iar in cazul lui Sidenco pare ca el a luat mita dar nu se stie de la cine! In lipsa de dovezi daca fiecare arbitru din DN ar fi suspendat pe 2 ani pentru greseli similare nu ar avea cine arbitra in citeva luni! Cu asta nu spun ca Sidenco n-ar fi luat mita pentru cu nu pot sti, dar procesele nu ar trebui sa se mai faca ca pe timpul lui Robespierre. Si sint de acord cu faptul ca e printre cei mai buni arbitri din Moldova, poate chiar cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. mda Sandu de cand esti in staful lui Veris , se vede ca te-ai stricat ... Am fost personal la finala Cupei atunci intre Rapid si Milsami ... A fost o mizerie sa privesti cum Sidenco a luat bani de la Shor si a scos echipa ca castigatoare , atunci Rapidul a fost o echipa foarte buna , mai ales Omerbegovic cu viteza lui :) Rapidul merita la 100 Cupa ! Iar de cate ori Dacia si Zimbru in meciurile Diviziei Nationale a fost arbitrat de Sidenco unde facea special ca Sheriff sa castige titlul ! penibil sa spui sa revina doar pentru un meci arbitrat intre Olimpia si Botosani , care sa terminat 0-0 e si normal ca cei din Balti il vor sustine pe Baltean-ul sau ! pentru ca Sidenco e inascut in Balti !

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaaaaaa............ E nevoie de arbitri care pot fi corupți???

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune