FC Veris merge la Telenești

În scurt timp FC Veris va prezenta noul acord de colaborare cu partenerul general, Compania Moldcell. Aici aș vrea să fac o mică paranteză și să-i anunț pe toți cei care citesc blogul că dacă vă abonați la Moldcell în luna iulie veți vorbi un an întreg nelimitat în Moldova, plătind doar 160 de lei lunar. Pe mine, de exemplu, această ofertă m-a sedus.

Pe lângă Moldcell, care este partenerul general, FC Veris va mai prezenta alți doi parteneri strategici, dar despre cine este vorba veți afla în maxim 2 săptămâni. 

Vreau să reamintesc tuturor, că FC Veris alături de Moldcell va participa la o acțiune de caritate, care se va desfășura duminică, 14 iulie, pe stadionul din Telenești. Tot în ziua respectivă, FC Veris va juca un meci amical în compania echipei locale - în semn de recunoștință pentru suporterii din localitate, care au fost alături de Veris pe parcursul sezonului trecut.  Meciul este programat pentru ora 18.00.

Tot la Telenești vor fi prezentați în premieră și noii jucători care au semnat deja cu Veris pentru sezonul care vine. Așteptăm toată lumea la stadion, inclusiv presa. Mai ieșiți la aer!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune