vineri, 2 august 2013

Meciul Veris- Sheriff va fi transmis în direct

Partida din etapa a 2-a a Diviziei Naționale, Veris - Sheriff va fi transmisă în direct de saitul oficial al clubului din capitală, fcveris.md

Vă reamintesc că Veris - Sheriff se joacă sămbătă, de la ora 17.00, la Centrul de pregătire a selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă. 


Un comentariu:

 1. Felicitari echipei Veris.Bravo.
  Multumesc si pentru transmisiune live. Insa au fost cateva minusuri, in primul rand s-a filmat de jos, si nu se intelegea practic nimic ce se petrecea la porti, in al doilea rand cameramanul, sunt convins ca a filmat prima data un meci de fotbal.Dar asta se va rezolva sper.

  Si nu inteleg faptul,de ce, ce-i care se ocupa de transmisiuni, pe stadioane cu o singura tribuna, inca nu si-au dat seama ce trebuie sa faca pentru a avea o imagine buna?!
  Doar e simplu ca "Buna Ziua"... O platforma (5-10 metri inaltime ) pentru cameramani, in partea opusa a tribunei, atat!
  Ce ar da aceasta platforma cred ca e clar, in primul rand telespectatorul va intelege ce se intampla pe teren, plus o imagine mai frumoasa a stadionului cu tribunile in fata, va fi un plus si pentru cameramani care se v-or putea concentra asupra lucrului...
  P.S. Am scris aici pentru ca esti unicul manager din DN care are blog.Si sper mult ca ve-i contribui la inlaturarea aceste-i probleme.

  RăspundețiȘtergere