Veris - Speranța 1-0. Ce m-a impresionat. UPDATE: video rezumat

Așa cum anticipam, Veris a învins greu Speranța cu 1-0. Gol Milinceanu (min.78) după o pasă ca la carte a lui Alex, ambii intrați pe teren după pauză, fiind printre cei mai buni de pe teren.

Azi l-am ”descoperit” pe Eugen Zasavițchi (foto), aflat la primul meci pentru Veris. Federația franceză de fotbal abia aseară a trimis cartea verde a jucătorului, așa că unul dintre liderii naționalei de tineret a Moldovei a fost nevoit să aștepte până în etapa a 6-a pentru a debuta la haiduci. Eugen și-a dorit foarte mult să joace azi și s-a dăruit în totalitate pe teren. Și el are spiritul Veris în sânge, iar asta contează cel mai mult. 

Am fost surprins de jocul Speranței, unul foarte bun pe alocuri. Au încercat să țină de minge și au jucat fotbal. După jocul lor am înțeles că victoria din etapa trecută cu Zimbru n-a fost o întâmplare. Sunt sigur că această echipă frumoasă va mai lua puncte de la lidere. 

Și la final aș vrea să le mulțumesc lucrătorilor de la Centrul de pregătire al selecționatelor din Vadul lui Vodă pentru colaborare profesională.   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune