Cu degete mijlocii și cu alcool pentru minori. Protagoniști: Milsami și Dacia

Băiatul ăsta de la Milsami care umbla cu degetul mare pe sus la Ghidighici oare câte etape de suspendare va primi? Să faci gesturi obscene în adresa suporterilor este o instigare la violență sau o jignire? Acest De Paula (foto) care se vrea la naționala Moldovei. Spaima discotecilor din Chișinău. 

Acum 2 ani și jumătate Chiseliov era sancționat drastic pentru că le-a arătat degetul mijlociu celor din conducerea echipei Milsami. Duminica trecută jucătorul lui Milsami a arătat ambele degete mijlocii la adresa câtorva sute de oameni din tribune. Înseamnă oare ca va fi sancționat de o sută de ori mai drastic? Sper.

Și ca să rămân la aceeași tematică, numai că dintr-un alt unghi. Revin cu 3 săptămâni în urmă la meciul Dacia - Veris, despre care n-am apucat să scriu din cauza unei deplasări. La acel meci conducerea echipei Dacia a oferit bere gratis pentru toți cei prezenți la stadion. Pur și simplu stătea un butoi cu bere și fiecare doritor de ”haleavă”, de la mic la bătrân, se îmbulzea să primească pivă de la Adlan. În consecință, copii de 13-14 ani, toți suporteri ai Daciei, s-au îmbătat zdreanță, au aruncat cu pietre și au înjurat suporterii Verisului. 

N-am auzit ca cineva să se autosesizat în cazul de la Speia. Poliția la noi doarme, asta e știut. Sper ca măcar Federația să ia măsuri ca astfel de precedente să nu mai aibă loc. Este inadmisibil să oferi băuturi alcoolice minorilor, mai ales în locuri publice, sub ochii poliției, care nu a intervenit în nici un fel. Iată în ce țară trăim noi.

Comentarii

  1. Iata cum explica cei de la Milsami gestul lui De Paula

    http://milsami.md/ro/news/897/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit info pe saitul FMF. Acolo se spune asa:

    1.3. Pentru nerespectarea de către FC Dacia, în calitate de club organizator, a obligației privind interzicerea distribuirii şi consumului băuturilor alcoolice în incinta stadionului meciului FC Dacia – FC Veris:
    1.3.1. A sancţiona FC Dacia cu amendă în sumă de 5000 (cinci mii) lei.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune