Veris și-a luat portar de Champions League. Vezi pozele de la semnătură

Veris Chișinău a semnat aseară cu unul dintre cei mai buni portari moldoveni din ultimii ani, Artiom Gaiduchevici. În vârstă de 26 de ani, Gaiduchevici a venit la haiduci din postura de jucător liber de contract. Ultima echipă la care a evoluat internaționalul moldovean a fost Dacia, cu care a devenit campion al Moldovei în perioada în care aceasta era antrenată de Igor Dobrovolski. 

Vineri, 20 septembrie, Veris joacă la Vadul lui Vodă un meci principial contra celor de la FC Tiraspol, în etapa a 8-a a Diviziei Naționale. Finalistele Cupei Moldovei din acest an se întâlnesc prima dată după cea mai dramatică finală de Cupă din istoria fotbalului moldovenesc. Meciul va începe la ora 16.00. Veniți să vedeți spectacol adevărat, nu veți regreta!

Vezi mai jos câteva poze de la semnarea contractului lui Artiom Gaiduchevici cu FC Veris.




Comentarii

  1. Bravo Veris! Excelent transfer! Acuma aveti si portar de clasa. Veris campioana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Portar pentru echipa nationala.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succese Teoma mai departe!!! Esti un portar de nivel inalt si ai toate calitatile sa devii portarul nr. 1 din Moldova!

    RăspundețiȘtergere
  4. sandu salut

    mai este un portar in divizia nationala ... e Gheorghe Tonu... e un baiat foarte bun..... dar vreau sa zic altceva, ca acest portar , daca ar juca pe post de mijlocas sau atacant iti zic ca e peste Gonta, si Antoniuc la un loc.....trebuie sa-l urmariti putin... e bun portar , insa in teren rupe tot.... intreabal pe gonta, el il stie mai bine, ca is din Bardar amandoi....
    tu sandu, ce parere ai de Gh. Tonu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune