Antoniuc - 3 pase de gol. Frunză - gol. Acesta e Veris

foto: fmf.md
3 pase de gol date de Antoniuc și un gol marcat de Frunze într-un moment psihologic dificil, la 0-0, în minutul 55. Acesta este bilanțul evoluției celor 2 jucători de la Veris în meciul cu San Marino. 

Asta în condițiile în care Antoniuc a fost introdus pe teren abia după pauză, înlocuindu-l pe Doroș care a fost inexistent, cu excepția acelei ocazii uriașe de singur cu portarul în care a trimis balonul în ograda maternității.

Trebuia să-l suspendați pe Antoniuc pe viață și să nu-l mai băgați pe teren cu chelnerii din San Marino, poate apărea și Moldova pe primele pagini ale ziarelor europene, după un 0-0 cu cea mai proastă echipă din lume.

În meciul de azi l-am mai remarcat pe Ioniță, fotbalist adevărat, la care se vede școala elvețiană. Dar și pe Cebanu, care ne-a salvat în prima repriză de la o rușine penibilă. Dacă era Namașco în poartă, ar fi plonjat în colțul lung la acea deviere subtilă a unui ”sanmarinar” pe colțul scurt.

În rest, ați remarcat cumva vreun jucător de la Sheriff???

Jos cumătrismul de la Națională!

Comentarii

  1. hai nu ridicati jucatorii verisului in ceruri
    Frunza e mort din 6-7 ocazii cit am numarat eu a marcat odata in fata amatorilor
    Antoniuc poate a avut un rol decesiv la un singur gol marcat
    toate fazele de atac erau construite de Dedov si Andronic

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietene, m-ai citit la fraza cu Namasco,....La pauza am spus asta...Bafta si Succese Mari!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorry, am scris în grabă si greşit, însă sensul l-ai înţeles....

      Ștergere
  3. eu ca un simplu suporter l-as remarca si pe Eugen Sidorenko...un jucator care alearga foarte mult si se descurca la fel de bine atit in atac ca virf impins, a demontstrato in meciul cu Polonia, si ca extrema, si cel mai important e ca si se lipeste de gol, ii urez succese, si cit mai multe meciuri in picioare la echipa de club!! Dar cu totii asteptam o schimbare, ma refer la staful tehnic, vrem un selectioner curat, de dorit sa fie din strainatate, cu ceva experienta, capabil sa schimbe mentalitatea jucatorilor nostri, sa poata face o selectie buna, sai motiveze intr-un fel sau altul si sai indrume sa joace fotbal...caci daca va creste nivelul jocului care pe alocuri lasa de dorit, daca e sa fim seriosi atunci am putea spera la mai multe succese!! Le doresc succes selectionatei noastre in meciul urmator, si
    HAI MOLDOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frunza e ca vinul ))))))))) mai batrin mai bun

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune