Dobrovolski - noul antrenor al FC Veris

Așadar, Igor Dobrovolski este noul antrenor al FC Veris.

Cred că este inutil să reamintesc despre faptul că acest antrenor este singurul care a oprit Șeriful, câștigând titlul cu Dacia, pe lângă cei 3 ani, când a luat argintul cu Dacia. A stabilit mai multe recorduri la echipa Națională, printre care unul care nu va fi repetat curând - locul 37 în ierarhia FIFA. Campion Olimpic și cel mai bun fotbalist din URSS în 90. 

Sper ca odată cu venirea lui Dobrovolski să înceapă o nouă etapă de dezvoltare a clubului Veris. Alături de la el, la club vor mai veni antrenorii Oleg Bejenari, Vitalie Culibaba și Alexandru Camaldinov. Toți vor fi prezentați mâine la antrenament. Dar înainte de asta, la ora 10 vom face o conferință de presă în care îl vom prezenta pe ”Prințul” Igor.

Comentarii

  1. Perfect! Unicul minus e ca cu asta nationala va avea cu o alternativa buna mai putin pentru postura de antrenor post Caras :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Ati facut o alegere buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din prima zi cind am auzit ca Oprea se retrage am inteles cine e succesorul, bravo Sandule!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma tem sincer de aceasta schimbare de antrenor...noi fanii kiar tinem mult la Oprea dar....Suntem Veris pina la ultimul suflu si succese mari Domnule Dobrovolschi si sa ne bucuri mereu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Putin ma sperie aceasta schimbare si in genere ultimele evenimente de la Veris...Noi fanii tinem mult la Domnul Oprea dar suntem Veris pina la ultimul suflu asa ca succese mari Domnule Dobrovolschi...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine critica fara criterii pe Dobrovolschi de obicei sau e un ratat, sau e invidios sau pur si simplu e 0 in fotbal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata-l si pe marele specilalist in materie de fotbal...//"critica fara criterii"---de unde ai mai luat-o si pe asta?///daca stii ca esti agramat nu mai infecta net-ul cu comentariile tale...///Acest I.D. are un caracter foarte dificil. Este AROGANT, impulsiv, ingamfat. Sunt convins, Sandule, ca tu, in calitate de manager, vei avea ceva probleme cu acest individ. Cel putin pe partea de comunicare.//Ca tehnician, insa, nenea Igor zdelal sebe imea.//Ma deranjeaza astia care locuiesc de-o viata in R.M. si nu se sinchisesc sa lege 2 cuvinte in limba romana....///Sa vedem cat va rezista acest tandem...

      Ștergere
    2. Faptul ca tu n-ai fost in Africa nu inseamna ca Africa nu exista. Ma bucur pentru tine ca stii atit de bine limba romana. Nu te deranjeaza faptul ca esti in rahat pina la urechi? Tu si majoritatea celor care-l critica pe Dobrovolshi nu-l cunoasteti nici pe departe dar vorbiti ca si cum ati fi stat cu el la o masa!

      Ștergere
  7. Pe mine mai tare ma deranjaza astia care traiesc de o viata in Moldova si nu stiu ce-i ala alfabet latin...si chiar vad un plus in aceea ca unii se straduie sa cunosaca limba, macar ca nu prea li se primeste....M-am abatut de la tema))

    Chiar mi-i interesant, toti indivizii care scriu prostii despre Dobric si conducerea Verisului pe "moldfootball" sunt fani sau persoane cu interese proprii? Personal nu cred ca un fan normal, nu ar fi bucuros de asa o achizitie ca Dodrovolskii. Poti pune puncte Sandu macar aici pe blogul tau, de unde s-au luat raufacatorii astia de pe moldfootdall.com?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune