Football Quiz - acum, în Moldova

Mă gândesc să merg și eu să particip sau cel puțin măcar să urmăresc acest concurs. Cu siguranță că astfel de proiecte își aduc aportul la dezvoltarea fotbalului. Cel puțin la popularizarea sportului rege - cu siguranță. 

De curînd, în Chişinău, s-a lansat proiectul Football Quiz, un concurs de inteligenţă pentru cei care iubesc fotbalul. Ce presupune acest proiect - într-un local din Chişinău, se strîng mai multe echipe de iubitori ai fotbalului care-şi pun la contribuţie creierul pentru a răspunde la întrebări legate exclusiv de sportul rege. 

Într-o atmosferă plăcută de luptă şi hazard se desfăşoară acest concurs la care pot participa absolut toţi cei care cred că sunt cunoscători de fotbal, e de ajuns să-ţi faci propia echipă de maximum 6 persoane, să te înregistrezi pe pagina de facebook a proiectului şi sa vii sîmbăta, de la ora 11, pe Ştefan cel Mare 149, pentru a putea împărţi emoţiile şi premiile frumoase cu ceilalţi cunoscători ai fenomenului.

Premii garantate de la partenerii proiectului - Federaţia Moldovenească de Fotbal, clubul Zimbru şi ISIC Moldova şi multă voie bună şi spirit de competiţie. (sursa: sporter.md)



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune