Oază de civilizație la Tiraspol: complexul Șerif

Șerif - Veris 3-0. În câteva cuvinte. Victorie meritată pentru tiraspoleni. Un meci în care s-au văzut foarte clar valorile, dar și limitele, lipsa de experiență. O partidă care a confirmat pentru mine ceea ce știam, de fapt: Alexandru Antoniuc e cel mai bun fotbalist moldovean al momentului. S-a văzut și în ultimele 2 meciuri ale Naționalei. Iar Sergiu Cojocari e de departe cel mai bun fundaș central din țară. Chiar dacă Veris a încasat azi 3 goluri, jocul impecabil a lui Cojocari a făcut ca scorul să nu ia proporții. 

Puțin despre deplasarea la Tiraspol. Probleme la vamă n-au fost. Ba din contră, am întâlnit niște vameși foarte amabili. La stadionul Șerif oază de civilizație. Ospitalitate moldovenească, mai puțin organizarea, care e europeană, adică profesionistă 100%. Totul la cel mai înalt nivel, începând de la paza de la intrare și terminând cu stewarzii. Cu adevărat un nivel de Champions League la Șerif, chiar dacă nu au fani ultras. Impresionat chiar dacă știam că așa va fi.

La final, pentru galeria Verisului, probabil cei mai bine crescuți și educați suporteri organizați din Moldova, un mare mulțumesc din partea întregii echipe pentru felul cum i-au susținut pe jucători de la început până la final. Până la urmă fotbalul e un spectacol și trebuie tratat ca atare, ceea ce a și făcut galeria Verisului. Ve felicit pentru prestația din tribune și vă așteptăm cu drag la meciul cu Dacia.

Comentarii

  1. Iubesc fotbalul si am fost astazi sa privesc un meci de fotbal,credeam ca voi vedea un meci interesant dar din pacate am privit un meci total controlat si jucat frumos de echipa Sherif!!!!!!! Sandule,fii corect si recunoaste.........Echipa Veris nu joaca fotbal pe teren,numai alearga, baietii in rest nimica nu le ajunge capul sa faca.......Ce faceti voi la antranemente???????Cu asa componenta pe care o aveti,ar trebui sa mincati rasarita pe teren.Dar voi,ce faceti,adica jucatorii,Se chinuie pe teren sarmanii,nu stiu nimica sa joace ceva fotbal!!!!!!!Mam dezamagit de Veris si nu numai eu,dar multi prieteni pe care eu ii cunosc sunt de asa o parere negativa de voi!Pacat!!!!!!!!!!Faceti ceva schimbari,ce voi nu vedeti ,ca echipa nu joaca fotbal !!!!!!Practic de la toate echipele бсфку sunt mai puternice ati pierdut!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt de acord ca echipa nu joaca nimic. Joaca, dar nu asa cum ne-am fi dorit. Asta e altceva. Deocamdata suntem pe locul 2 si mai avem timp sa corectam greselile facute. Ni le asumam si vom face tot posibilul sa le reparam, iar in viitor sa fim din ce in ce mai buni, cei mai buni

      Ștergere
  2. Primul pas spre un joc mai bun ar fi un antrenor mai bun, fara suparare dar la parerea mea Oprea e limitat ca Antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Sandu.Nu numai eu,dar majoritatea oamenilor care iubesc fotbalul in Moldova sunt de o parere ca echipa Veris,nu joaca un fotbal interesant,la care sa primesti o placere privind cum echipa joaca.Totul aveti,bravo voua!!!!!!!!!!!Fotbalisti buni,conducere buna,menegment bun,dar din pacate antrenor nu aveti!!!!!!!!!!Locul 2 la moment,practic e locul 5.Sincer sa fiu,multi sau dezamagit in echipa Veris.....Credeam cu totii,ca va fi o echipa in campionatul Moldovei,care se va lupta cu Sherif,Dacia,Zimbru,Milsami,Tiraspol....credeam,dar din pacate ne-am dezamagit......Dar,noi credem ca pina la urma se va schimba ceva spre bine.Succese in continuare si bafta cu Dacia!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord Cojocari e cel mai constant,sigur si chiar e cel mai bun din Moldova.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune