Oh, uh, etiiiii!!! 5-2 în Muntenegru!!!

Avem atât de puține momente de bucurie în fotbalul nostru, încât să ne bucurăm acum. Pur și simplu să ne bucurăm și să serbăm această victorie superbă cu Muntenegru. 5-2 și nici nu-mi amintesc cine a marcat toate golurile noastre! N-am mai trăit așa ceva până acum și vreau să mă bucur. Pur și simplu să mă bucur.

Moldova a marcat în premieră 5 goluri într-un singur meci oficial. În premieră am bătut 5 goluri în deplasare. Sandu Antoniuc, jos pălăria. Fotbalist de la Dumnezeu! Sidorenco, atacant, nicidecum mijlocaș. Armaș, a vrut să dea gol neapărat în ultimele 2 meciuri și a reușit. Ioniță, feblețea mea, cum ar fi zis Gigi - îl admir pentru că e singurul moldovean care s-a impus într-un campionat tare din Europa.

O victorie care ne face să visăm frumos.

Comentarii

  1. Da, am privit meciul cu mare drag! Bravo Moldova. Bravo Jucatorilor ca au depus efort pentru aceasta victorie, ce va fi rasplatita cu niste pozitii in clasamentul fifa! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Devine deja traditie sa batem pe cineva la scor in ultimul meci din preliminarii. In ultimele patru campanii am castigat categoric de trei ori partida de ramas bun: azi le-am dat cinci muntenegrenilor, in 2011 am batut pe San Marino cu 4-0, iar in 2007.intr-un meci memorabil am invins Ungaria cu 3-0. Doar in 2009, am pierdut ultimul meci din grupa, contra Letoniei cu 2-3. Peste doi ani risc sa pariez ceva pe Moldova, doar sa nu jucam contra vreunui monstru gen Olanda sau Germania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo!
    A fost destul de placut sa privesc tricolorii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai este un detaliu, muntenegrenii au dat golurile din faze fixe, ale noastre toate au fost date din joc, este un semn bun pentru preliminariile viitorului campionat european

    RăspundețiȘtergere
  5. MECI TRANTIT LA CASELE DE PARIURI DE ECHIPA GAZDA !!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune