Saitul fcveris.md - campion la știri în Divizia Națională

Saitul fcveris.md este cel mai actualizat sait dintre toate care aparțin cluburilor de fotbal din Moldova. Zilnic găsiți știri noi, uneori și câte 4 știri pe zi despre activitatea FC Veris sau a persoanelor din club: jucători, antrenori, conducători. Citește mai jos un interviu cu fotbalistul Ion Popușoi, singurul jucător de la Veris, în lot încă de la fondarea clubului.

Fundaşul echipei FC Veris Ion Popuşoi (23 ani) a reuşit un gol foarte important în meciul câştigat de echipa sa, scor 3-2, contra celor de la FC Costuleni, în cadrul etapei X din Divizia Naţională, un gol care a contribuit la câştigarea celor trei puncte.

Popuşoi se declară bucuros de evoluţia şi reuşita sa în acest meci:
"Sunt bucuros că am înscris, mai ales în aşa meci, dar cel mai important este că ne-am atins obiectivul şi am adunat toate cele 3 puncte puse în joc."

În etapa XI, care se va juca sâmbătă, ora 15:00, la Chişinău, Stadionul CSCT Buiucani, contra echipei Rapid, Popuşoi este convins că va fi un meci foarte greu, aşa cum sunt toate:
"Vom avea un meci greu, ca de altfel toate de până acum. Aşteptările de la acest meci sunt cele mai optimiste, trebuie să prestăm un meci interesant şi să învingem. Antrenamentele decurg ca de obicei, ca  înainte de orice meci, fără schimbări importante, dar cu multă concentraţie, seriozitate şi dăruire. Pregătirile pentru Veris nu se schimbă de la o echipă la alta, noi suntem preocupaţi de ceea ce avem de făcut în teren şi nu de numele adversarului."

Fotbalistul echipei noastre crede în obiectivul clubului, de a câştiga titlul naţional, însă prevede un campionat greu:
"Avem un campionat echilibrat, unde orice echipă poate să-ţi creeze probleme în a câştiga cele 3 puncte. Important este ca noi să ieşim pe teren concentraţi şi pregătiţi atât moral cât şi fizic. Cine nu-şi doreşte să câştige campionatul? Desigur că acesta este obiectivul nr.1, dar cel mai important este să fim acolo sus, în vârful clasamentului! Pentru aceasta este nevoie de muncă, dăruire şi de a da tot ce este mai bun din noi la fiecare meci!"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune