Bogații fac mofturi, moldovenii... plouă

Fiecare jucător de la Real Madrid a primit gratis câte o mașină Audi în valoare de 100 de mii de euro! Fiecare și-a ales modelul dorit. Ronaldo și-a luat un Audi RS6 Avant, dar s-a supărat că la ceremonia de primire a automobilelor a fost lăsat la urmă de organizatori. A făcut și fițe, ca de obicei. Vezi AICI video...

Ne transferăm în Moldova. Hai Europa, țipă de dimineață toate televiziunile. Și doar ele. Pentru că oamenii simpli sunt vai mama lor, n-au treabă. Jucătorii de la Speranța au venit care și cum a putut la stadion pentru meciul cu Veris. Care cu rutiera, care cu troleul. Până nu i-am văzut aliniindu-se pe teren nu eram sigur că vor ieși la meci. Stăteau pe holul de la CS Buiucani fără niciun chef de fotbal. Speranța - Veris 0-6.

E frig și urât în Moldova. Ronaldo, nu fi supărat.   

Morala: Suntem un popor care trăim la televizor, într-o lume virtuală și ne gândim cum să ajungem să circulăm fără vize în Europa, ca să mergem acolo să-i spălăm pe italieni și pe francezi la fund, să trimitem banii acasă ca buneii noștri să aibă cu ce să ne crească copiii. Un OM nu acceptă să fie umilit nici când i se face cadou 100 de mii de euro, în timp ce un moldovean tace și înghite chiar și atunci când este călcat în picioare!

Comentarii

  1. L-au "prajit" nitel! DDD///Faza cu Hese a fost hilara)))///In Moldova nu vreau sa ma transfer.///

    RăspundețiȘtergere
  2. Macar ca citesc permanent blogul tau ,cate-odata ma mir cata ura ai Sandu in tine pentru a scrie atatea prostii despre moldoveni...Raspunde-mi te rog , dumitale cine te consideri, moldovean, roman, uzbek? Vreau sa te inteleg si sa pun punctele pe " i" in privinta dumitale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu este corect din ceea ce am scris? A, ca cineva nu vrea sa recunoasca adevarul. Pai asta e caracteristic moldovenilor. Le place sa auda despre ei numai cuvinte frumoase. Cum spunea un prieten, voi, moldovenii, traiti cu urechile, nu cu realitatea. Sanatate!

      Ștergere
    2. Unde vezi tu ura in articolul de mai sus???????Smotrish v knigu vidish figu...///Cit de dureroasa n-ar fi morala, dar e adevarata.//

      Ștergere
    3. Sandu asa si n-ai raspuns la intrebarea mea, dar nu-i pe asta , principalul e ca nu nu doresti sa intelegi ca cand scrii despre o natie, ai pui pe toti intr-un rand inclusiv si pe rudele tale, parinti, bunei etc.
      Anonim
      Tu daca speli italieni si francezi la fund, si daca iti place fraza lui Sandu: "Un OM nu acceptă să fie umilit nici când i se face cadou 100 de mii de euro, în timp ce un moldovean tace și înghite chiar și atunci când este călcat în picioare! "- unde el da de inteles ca moldoveanul nu-i OM! , atunci el a scris despe tine...insa nu toti moldovenii fac parte din categoria asta!

      Ștergere
    4. Omule, calmeaza-te. Ca si peste tot, in toata lumea sunt si moldoveni normali. Avem oameni deosebiti, care s-au remarcat la nivel mondial. Dar din pacate procentul de moldoveni cu scaun la cap este foarte mic. Marea majoritate e analfabeta atat la propriu, cat si la figurat.

      Inclusiv prin Italia sau Franta sunt moldoveni care s-au realizat. Au afaceri. N-au acceptat impostaza de sluga la capitalisti. Chiar eu am asa prieteni foarte apropiati. Dar ei sunt doar cativa. Marea majoritate asta face - slugareste. Si asta in loc sa ia furca si sa faca regula la el in tara. Despre asta vorbeam. N-avem demnitate

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune