Veris, echipa anului în sport

foto: Vadim Caftanat
Asociația Presei Sportive a ales prin vot laureații anului 2013. Astfel, FC Veris Chișinău a fost desemnată cea mai bună echipă din sportul moldovenesc. Veris a acumulat 88 de puncte, cu 4 mai multe decât echipa de Cupa Davis a Moldovei. Pe locul 3 s-a clasat Naționala de rugby cu 69 de puncte. Șerif Tiraspol este abia pe locul 5, după Naționala de handbal tineret, iar Selecționata de fotbal U21 s-a clasat pe locul 6. 

Halterofilul Oleg Sârghi a fost desemnat sportivul anului, el fiind singurul sportiv moldovean care a cucerit titlul european în 2013. În Top-10 cei mai buni sportivi nu se regăsește niciun fotbalist:

1.       OLEG SÎRGHI (haltere) – 612 puncte
2.       DUMITRI GALOGOȚ (box) – 489 puncte
3.       RADU ALBOT (tenis) – 323 puncte
4.       PETRU CIOBANU (box) – 292 puncte
5.       VICTOR CIOBANU (lupte greco-romane) – 269 puncte
6.       PIOTR IANULOV (lupte libere) – 214 puncte  
7.       VLADISLAV ARVENTI (taekwondo WTF) – 178 puncte
8.       ALEXANDRU RÎȘCAN (box) – 135 puncte
9.       SVETLANA SAENCO (lupte feminine) – 122 puncte
10.    EMILIA BUDEANU (lupte feminine) – 105 puncte

CEI MAI BUNI 3 ANTRENORI:
 
1.       PETRU CADUC (box) – 115 puncte
2.       Sergiu Crețu/Oleg Sîrghi (haltere) – 114 puncte
3.       Alexandru Curtianu (fotbal) – 43 puncte

Comentarii

  1. Echipa de rugby pe departe cea mai buna!! eu nustiu cine acolo voteaza,dar Natsionala de rugby e cea mai buna echipa a anului,e singura ekipa din moldova ku kare fiekare cetatsean se poate mindri!!

    RăspundețiȘtergere
  2. FC Telenesti e cea mai buna echipa a anului. Numai FC Telenesti si numai Moldova

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanndu, nu o spun cu rautate, nu sterge mesajul. Fara mina ta nu s-a petrecut nimic la APSM. Felicitari pentru ca stii sa tragi sforile unde trebue si cum trebue. Nu degeaba lumea zice ca esti cardinalul negru )))
    Succese!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))
      Lumea multe poate sa zica. Lumea voteaza. Cate persoane atatea opinii. Eu imi fac treaba la clubul care m-a angajat. Altii fac nebunele. O sa revin cu niste detalii despre unii care se cred jurnalisti...

      Ștergere
  4. Andrei Loghin ))))) Te birfeste peste tot dupa ce l-ai dat afara de la Publika )))))

    RăspundețiȘtergere
  5. daca sincer echipa de rugby ii bate pe toti la acest premiu,baietii vin uneori chiar si din banii proprii pentru a apara onoarea tarii,BRAVO lor,si veris e o echipa frumoasa cu perspectiva,succes,sergiu

    RăspundețiȘtergere
  6. Baiatul ala Albot de pe locul 170 ATP ce cauta pe locul 3? Pentru ca tenisul nu se compara cu rugby. Iar fotbalul in general e in afara concursului. Fotbal se face la nivel profesionist. E altceva. Rugby e amator. Cum poate un sport de amatori pretinde sa fie mai sus decat fotbalul? Non-sens

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Baiatul ala Albot de pe locul 170 ATP ce cauta pe locul 3? Pentru ca tenisul nu se compara cu rugby."--Perla Zilei.DDDD// Te intrebi ce cauta unii in top. Eu ma intreb ce cauta un astfel de comentariu pe acest blog?//Si cum iti argumentezi fiecare afirmatie.... Catastrofa....///N-ai putea sa mai scrii unul sa ne explici ce-ai vrut sa spui in cel de mai sus?Eu am retinut doar ideea cu non-sensul.///N-as vrea sa te acuz de incoerenta in gindire./////Stiu ca ar trebui sa comentez stirea si nu ceea ce spun unii anonimi, dar nu m-am putut abtine.

      Ștergere
    2. Acest sport de amatori a adus cel mai mare succes in sportul moldovenesc anul acesta :) Tot aceasta echipa de "amatori" è pe locul 29 in lume intre echipe de profesionisti si a invins in toate meciurile in 2013. Sa zicem ca fotbalul nostru profesionist in toata istoria sa nu a obtinut atit cit rugby-ul nostru amator intr-un singur an :)

      Ștergere
    3. Care rugby profesionist??? ))))))))) Amatorilor. Va prinde Fiji intr-un amical si va da 200 la o. Numai ca cu voi nici Fiji nu joaca, ca sa nu mai vorbesc de Anglia, Franta sau Noua Zeelanda. Vai de capul vostru, liga 3 din Europa. Voi chiar pe toti vreti sa-i faceti prosti?

      Ștergere
    4. Mare cunoscator al sportului trebuie sa fii...profesionistule. Hai zii pe la ce echipa de fotbal joci? Macar de divizia A esti? Zii ca si halterele sau luptele sunt de amatori... In md doar prieteni tai,cei din fotbal sunt profesionisti...?

      Ștergere
  7. Aló amigo! Passando para te cumprimentar e, especialmente, para te desejar um excelente Natal e um magnífico 2014, repleto de muito amor, paz, saúde, felicidades e realizações, extensivo a todos os teus familiares.

    Abraços e fiques com Deus.

    Furtado.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune