Turneu important la Chișinău înainte de Campionatul Mondial

Performanța la nivel de reprezentanți ai presei a devenit o tradiție pentru jurnaliștii moldoveni. De mai bine de un deceniu presa sportivă din Moldova promovează țara prin participarea reușită la diferite turnee internaționale, în special de fotbal. Despre ultima realizare a selecționatei de fotbal a jurnaliștilor sportivi citiți pe saitul APSM. Locul 1 la turneul Piłkarski Puchar Mediów Gniewino 2014, Polonia, încheiat recent. 

Această competiție a fost doar o etapă de pregătire pentru ceea ce urmează a avea loc la Vadul lui Vodă în perioada 5-8 iunie: cel mai mare turneu de fotbal pentru jurnaliști organizat vreodată în Moldova. 10 țări și-au confirmat prezența: Germania, România, Azerbaidjan, Lituania, Rusia, Ucraina, Polonia, Kazahstan, Turcia și Moldova. Nici măcar la Jocurile Olimpice pentru mass-media nu se adună atâtea echipe de fotbal formate din jurnaliști. Vă reamintesc că Moldova a câștigat Olimpiada Mondială de fotbal rezervată presei în anul 2003, la Cannes, Franța (foto jos).

Rândul de sus: Mihai Televca, Dorian Jereghi, Oleg Televca, Boris Tropanet, Sergiu Cosciug, Marcel Straton, Alexandru Grecu, Ivan Tabanov               Rândul de jos: Andrei Mardari, Valera Picus, Ion Vulpe, Edic Ciobanu, Radu Cucos si soferul de autocar


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune