vineri, 16 mai 2014

Turneu important la Chișinău înainte de Campionatul Mondial

Performanța la nivel de reprezentanți ai presei a devenit o tradiție pentru jurnaliștii moldoveni. De mai bine de un deceniu presa sportivă din Moldova promovează țara prin participarea reușită la diferite turnee internaționale, în special de fotbal. Despre ultima realizare a selecționatei de fotbal a jurnaliștilor sportivi citiți pe saitul APSM. Locul 1 la turneul Piłkarski Puchar Mediów Gniewino 2014, Polonia, încheiat recent. 

Această competiție a fost doar o etapă de pregătire pentru ceea ce urmează a avea loc la Vadul lui Vodă în perioada 5-8 iunie: cel mai mare turneu de fotbal pentru jurnaliști organizat vreodată în Moldova. 10 țări și-au confirmat prezența: Germania, România, Azerbaidjan, Lituania, Rusia, Ucraina, Polonia, Kazahstan, Turcia și Moldova. Nici măcar la Jocurile Olimpice pentru mass-media nu se adună atâtea echipe de fotbal formate din jurnaliști. Vă reamintesc că Moldova a câștigat Olimpiada Mondială de fotbal rezervată presei în anul 2003, la Cannes, Franța (foto jos).

Rândul de sus: Mihai Televca, Dorian Jereghi, Oleg Televca, Boris Tropanet, Sergiu Cosciug, Marcel Straton, Alexandru Grecu, Ivan Tabanov               Rândul de jos: Andrei Mardari, Valera Picus, Ion Vulpe, Edic Ciobanu, Radu Cucos si soferul de autocar


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu