Echipa Mondialului

N-a ieșit Argentina campioană mondială, deși a avut mai multe ocazii clare de gol decât nemții în marea finală. Nu poți însă fi campion mondial cu câțiva jucători plus Messi. Cu Palacio... jucător de Divizia Națională. Să-l lași acasă pe Tevez și să joci cu Palacio... 10 codițe nu dau pe un Tevez. Dar astea-s vorbe goale.


Germania a meritat titlul pentru că, cum scria Andrei Niculescu, Germania de azi are mai mulți jucători creativi decît Brazilia și Argentina la un loc. Pentru că nemții nu mai sunt tancuri încă de la Mondialul din 2006 pe care l-au organizat impecabil și la care am avut fericita ocazie să asist. Pentru că a fost Klinsmann care a schimbat totul. Da-da, anume Klinsmann, pe urmă asistentul său Low au făcut echipă. Pentru că, vedeți poza de alături care spune totul despre unitatea unei NAȚIUNI, ceea ce noi, moldovenii nu vom avea niciodată. 2 jucători, pe care acum îi disparte o rivalitate în campionat... Gotze. 

Și Angela. Merkel. O femeie care nu sunt sigur că iubește fotbalul. Dar care face orice pentru - ȚARA EI. Nu pentru buzunarul lor, cum sunt ipocriții care trag sforile în Moldova. 

Echipa ideală, viziunea mea personală, mai jos. Pe ”marii deștepți” ai micilor comentarii îi sfătui să se abțină sau să-și facă blog și să-și expună gândurile pe care nu le au. 

Portar: Navas (Costa Rica)
Fundași: Lahm (Germania), Rojo (Argentina), Marquez (Mexic)
Mijlocași: Schweinsteiger (Germania), Mascherano (Argentina), Rodriguez (Columbia), Robben (Olanda)
Atacanți: Messi (Argentina), Suarez (Uruguay), Klose (Germania)

Rezerve: Neuer (Germania), Boateng (Germania), Vlaar (Olanda), Di Maria (Argentina), De Bruyne (Belgia), Gotze (Germania), Muller (Germania). 

Antrenor: Low (Germania)



Messi, mai singur ca niciodată... Cel mai bun jucător al Mondialului brazilian.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune