Ce combinație pregătește Adlan

foto: Vip Magazin
Am zis că nu mai pomenesc numele acestui personaj aici, pe blog, dar tipul tot mă provoacă, tot încearcă să mă agațe. Azi seara chiar m-a pufnit râsul când am găsit pe saitul lui Chiseliov, partenerul lui de Cooperativă, un interviu în care Șișhanov neagă cu vehemență că ar fi discutat recent cu cei de la Zimbru posibilitatea de a prelua din nou echipa.

”Комментирую это как бред. Человек, написавший, что я снова буду финансировать "Зимбру", является, мягко говоря,  неинформированным.
Я не знаю, откуда Греку черпает свою информацию. Если это написал именно он, то в этой новости вообще нет ничего удивительного. Греку сначала был известным журналистом, потом стал футбольным функционером, и где он сейчас?”, spune creatorul Cooperativei fotbalului moldovenesc pe saitul sports.md.

Faptul că Șișhanov a mințit o mulțime de oameni nu-i un secret. Salarii neplătite la foștii angajați, fotbaliști, antrenori - pare să nu-l afecteze. Cum nu l-a afectat, probabil, nici circul pe care l-a făcut în campionatul de fotbal al Moldovei. A declarat că pariază 2 milioane de euro că o face pe Zimbru campioană și n-a ajuns nici în primii 3. A fost patron la Dacia, apoi co-poprietar la Zimbru, iar acum unde e el?

Iar acum, în calitate ”oficială” de suporter al Daciei, el pregătește altă combinație. Din ultimele noutăți, cu retragerea echipelor, probabil că înțelegeți cât de sus țintește?... Sau poate nici cu Costuleniul n-a avut nicio treabă?

Faptul că a negociat cu cei de la Zimbru este veridic 100%. Ba mai mult, negocierile încă nu s-au încheiat. Că nu recunoaște este ceva normal la el. Cei care au fost azi la derbyul Zimbru - Dacia au auzit ce frumos îi cânta galeria Zimbrului: ”Adlan.... la-la-la-la”, ca în cântecul despre Putin. Asta cânta galeria, nu eu. 

Iar negocierile s-au împotmolit din cauză că Șișhanov ar avea datorii istorice la Ciornîi pentru arenda bazei, 400 de mii de dolari. Anume atât cer cei de la Zimbru înainte de a continua discuțiile despre o noua cedare a echipei. Plus TVA 80 de mii de dolari. Șișhanov, bineînțeles, nu recunoaște datoria. La fel cum nu recunoaște nici faptul că ar purta discuții cu Zimbru.

N-am vrut să scriu despre toate acestea, însă omul m-a silit să o fac prin declarațiile lui arogante. La final vreau să spun doar atât: dacă ajunge acest personaj la Federație s-a terminat cu fotbalul moldovenesc. Definitiv. 

Comentarii

  1. o fi Ciobanu cu variante, dar dacă ajunge ăsta la Federație... o să râdă toată Europa și Asia de noi...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune