Moldova 1. Pierduți în timp

Faptul că cei de la Moldova 1 TV au ajuns în 2015 să NU-i ducă capul să transmită un meci de fotbal este de-a dreptul penibil. Și asta în condițiile în care POSEDĂ tot echipamentul tehnic necesar. 

Ultimul lor chix a fost meciul Zimbru - Dacia, în timpul căruia regizorul transmisiunii, dar și cameramanii s-au întrecut în gafe și penibilități. Am avut impresia că cei care făceau transmisiunea ori erau beți, ori habar nu au de meseria pe care o fac. Sunt aproape sigur că e vorba de a doua variantă pentru că fiecare meci produs de M1 are același conținut oribil și NEprofesionist. 

Nu vreau să dau nume, dar acolo stau persoane depășite din toate punctele de vedere. Depășite de tehnologii, depășite de evoluția televiziunilor, depășite de timp, depășite de orice. Persoane care se duc la serviciu ca la uzină - să-și petreacă orele de lucru și să-și ridice un adaos la pensie. 

Și asta în condițiile în care această televiziune, Moldova 1 ne toacă banii noștri, având un buget echivalent cu cel al Ministerului Tineretului și Sportului. 

S-a vorbit ani la rând despre modernizarea televiziunii naționale. I s-au dat diferite denumiri, de la independentă la publică, însă, în realitate TRM a rămas aceeași televiziune de stat, controlată și dirijată de cei care se află la guvernare și care are un singur scop: turmentarea turmei. Și nu contează că majoritatea celor angajați acolo sunt diletanți. Principalul e că execută orbește ceea ce li se ordonă. 

Revenind la oile noastre, adică la cei care fac sport la TRM. Oare chiar este atât de greu să aduni toată echipa, să-i pui în fața unui ecran și să analizezi cum se face transmisiunea unui meci de fotbal din Champions League. Apoi să împarți rolurile pentru fiecare. Fiecare să știe ce are de făcut. E foarte simplu. Trebuie doar un pic de organizare.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune