Pentru primărița din Strășeni

Săptămâna asta am fost la Strășeni. De 2 ori. Și de fiecare dată am scuipat pe drumul de la intrarea dinspre Chișinău. Niște găuri în mijlocul drumului de parcă ar fi după bombardament...

Am înțeles că primarul este... primăriță. Și că n-ar fi la primul mandat. Nici nu știu cum o cheamă. Poate că nu-i femeie rea. Dar poate că nici gospodină nu este. Altfel ar face un efort să astupe borțile de la intrarea în oraș.

Am scris 2 rânduri despre asta inspirat mai mult de un alt material, similar, publicat aici, pe blog, cu 2 ani în urmă, despre intrarea de la Fălești. Peste câteva zile cineva mi-a trimis o poză cu drumul reparat. Adică l-au reparat în 2 zile! 

Sper ca povestea să se repete și la Strășeni. Transmiteți-i cineva de acolo primăriței, că ar face un gest frumos. Mulțumesc.

P.S. Mai jos aveți 2 poze de la Strășeni, drumul de la intrarea dinspre Chișinău. 




Comentarii

  1. Te asteptam in echipa noastra!O afacere de perspectiva, initiata de un scriitor roman, foarte talentat si ambitios. Si-a propus ca unul din romanele sale, sa fie considerat un bestseller, si sa fie ecranizat intr-un film la Hollywood.Obiectivul principal este vanzarea de carti electronice pe piata americana.Programul de lucru este flexibil, se ofera un curs gratuit la inceperea activitatii, si lectii de dezvoltare personala in mod permanent.
    Iti trebuie un vis puternic, multa perseverenta si ambitie.
    Sunt necesare:
    – calculator
    – conexiune internet
    – cunostinte minime pc
    Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei, adresa de mail:mimi.ignatescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune