IMPOSIBILUL EXISTĂ

Miracolul Leicester este un exemplu pentru toată lumea că ORICE ESTE POSIBIL. Indiferent de domeniu, indiferent de țară, indiferent de cât de mare este IMPOSIBILUL - SE POATE! 


foto: superpont.com
Leicester, un club anonim, cu jucători destul de modești, a câștigat cel mai tare campionat din lume într-o competiție cu 6 cluburi uriașe, cu bugete de circa 300 de milioane de euro. Sună fantastic. Dar... Ce trebuie de știut.

Leicester are un buget anual de circa 130 de milioane de euro. A treea parte din această sumă reprezintă salariile jucătorilor, adică vreo 40 de milioane. Cu toate acestea, anul trecut clubul a avut un profit de 30 de milioane de euro!

Leicester a cheltuit anul trecut pentru transferuri mai mult decât Arsenal, vreo 35 de milioane de euro. 

Leicester are sponsori generoși, care vin din Asia, mai cu seamă din Thailand (ca să nu confundăm cu arabii, care investesc serios în fotbalul englez).

Cam asta înseamnă Leicester. Așa că miracolul nu e chiar miracol :)))).

În rest, sunt oameni și ei. Iar faptul că celebrul Peter Schmeichel a scris pe pagina sa de facebook că e tată de campion al Angliei (fiul său - portar la Leicester) spune totul. Peter, care cred că nici nu știe exact câte titluri a câștigat cu MU. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune