Numai nu 9

După ce ieri Dacia a fost oficial exclusă din campionat, cluburile au votat azi la FMF câte echipe să joace în noul sezon în Divizia Națională: 9 sau 8.

Nu comentez mondul în care a votat fiecare reprezentant al cluburilor, deși tare mă mănâncă să o fac. Voi spune doar atât: eu nu înțeleg cum poți opta pentru un număr impar de echipe, dacă nu cumva ai anumite interese. Râde lumea de noi când ne vede că începem campionatul cu număr impar de echipe. Restul argumentelor invocate sunt de râsul curcilor. 

Vezi AICI care și cum și-a explicat votul.

Care și cum a votat: 
pentru 9 echipe: Șerif, Zarea, Speranța, Dinamo și Suruceni
pentru 8 echipe: Zimbru, Petrocub și Milsami 

Decizia finală, care ar putea fi luată deja mâine, aparține Comitetului Executiv FMF.  

Cred că ar trebui să evităm să ne mai facem de râs, că și așa ne vorbește o lume întregă că suntem hoți, leneși și proști. O competiție cu 8 echipe în 4 tururi ar fi ideală. Am mai avut această formulă în trecut și mi se pare una foarte bună, poate chiar cea mai reușită de până acum. 

Ar mai fi și varianta cu 10 echipe în 3 tururi, deși această varianta mi se pare și ea un pic trasă de coadă. Dar dacă tare ne dorim să avem cât mai multe echipe, lăsați Granicerul Glodeni, Edineț sau Ungheni să joace. Sau altă echipă care are cât de cât condiții și dorință de a juca. Numai nu 9.

Comentarii

  1. Foarte bine spus. Ajunge cu echipe facute peste noapte si care vor dispare la fel de repede cum au aparut

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune