Oleinicenco - omul UEFA

Înainte de Congresul FMF surse apropiate lui Pavel Cebanu mi-au spus că Leonid Oleinicenco ar fi fost propus în calitate de succesor de persoane influiente de la UEFA. N-am crezut. Și acum îmi este greu să cred asta, dar...

Discursurile celor 2 reprezentanți ai FIFA și UEFA de la Congres - unul dintre care a fost chiar vicepreședintele UEFA, Michele Uva, mâna dreaptă a șefului UEFA Ceferin - m-au pus pe gânduri. Eu n-am mai văzut și n-am auzit ca al doilea om de la UEFA să susțină direct candidatura unei persoane la funcția de președinte de federație. Uva le-a spus direct de la tribună delegaților: o să îl alegeți pe Leonid Oleinicenco. 

Faptul că Oleinicenco este mai mult decât agreat de UEFA o spun și articolele cu tentă pozitivă apărute în toate sursele media UEFA imediat după Congres. Vă dau doar 2 dintre ele, aici 1 și aici 2.  
  
În fine, ce m-a convins definitiv că Oleinicenco este omul lui Ceferin este invitația pe care noul președinte al FMF a primit-o de la șeful UEFA de a merge împreună cu un avion privat la cele 2 finale de cupe europene, Liga Europei de la Baku și Champions League de la Madrid.

Comentarii

  1. interesant cum a ajuns asa stimat de mina dreapta a coruptei uefa, ce a facut si prin ce relatii a ajuns la asa strinse legaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știu doar că FMF este finanțată de UEFA, prin proiectele pe care le fac in comun. Fără UEFA fotbalul moldovenesc n-ar exista. Respectiv o asemenea pozitie la UEFA pentru Moldova e fantastica

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune