FMF va încasa 9 milioane de euro!

Federatia Moldovenească de Fotbal va primi 9 milioane de euro de la UEFA în perioada 2012-2016! 
Decizia a fost luată ieri de către Comitetul Executiv al UEFA în cadrul ședinței de la Praga (Cehia). Banii fac parte dintr-un amplu program HatTrick III, prin care UEFA va sustine financiar 53 de asociatii de fotbal din Europa. Saitul oficial al UEFA scrie că viitorul proiect de 4 ani prevede cu 15% mai mulți bani decât pentru HatTrick II, în care a fost inclusă și FMF.
Banii vor fi acordați în tranșe și sunt destinați implementării sistemului de licențiere, fotbalului feminin și competițiilor de anvergură inferioară. În prima etapă, din 2012, forul condus de Pavel Ciobanu va primi 3 milioane de euro, iar apoi câte 1.5 milioane de euro pe an până în 2016.
Programul Hat Trick a fost lansat în 2003. Astfel UEFA și-a explicat deviza ”Nouă ne pasă de fotbal” (We Care About Football). Programul este finanțat din banii obținuți de UEFA în urma organizării turneelor finale ale campionatului european.

Comentarii

  1. Hopa! Iaka si kapusta! Da Petrica Efros stie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandule, daca nu gresesc, din drepturile de televizare ale acestor preliminarii FMF mai ia peste 2 milioane de euro.
    Ce se face cu banii astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. rebeja precis ca stie....ca parca el e viitorul candidat nu????????

    RăspundețiȘtergere
  4. Rebeja a sperat ca la 100 de ani a fotbalului sa-i fie transmisa sefia Federatiei, dar Ciobanu n-a mai venit cu propunerea. Acum Rebeja impreuna cu Chirilov, Clescenco, Curtian si Testimitanu pregatesc un complot impotriva lui Pasha. Asta stiu toti fotbalistii de la nationala si stie si Ciobanu. Uite aici va fi o lupta in care va invinge cel mai smecher. Intrebati pe Epureanu, ca el stie mai multe...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune