Despre hoții din sport. Turinabolul ne-a furat banii

Moldova a rămas fără medaliile de bronz obținute de Cristina Iovu și Anatol Cîrîcu la Jocurile Olimpice de la Londra. Decizia oficială a fost publicată astăzi de CIO pe saitul instituției. 

La Chișinău toți tac. Nicio conferință de presă. Nicio demisie. Toți stau morți în popușoi, în timp ce statul, adică noi, adică cei care plătim impozite am fost furați de peste 3 milioane de lei, bani care au plecat în buzunarele sportivilor și a celora care i-au pregătit.

Într-o țară normală, după o asemenea veste ar fi zburat capetele unul după altul. Antrenorii lotului național de haltere, conducerea federației, conducerea Comitetului Național Olimpic. Când câștigă vreo medalie toți ies în față și își fac reclamă. Iar când ni se retrag medaliile în mod rușinos nimeni nu-i de vină. 

Stați un pic, fraților. Păi voi ați primit de la stat milioane de lei pentru aceste medalii. Iar acum medaliile au fost luate înapoi de CIO din motiv că voi ați trișat. Ați păcălit sportul, ați păcălit oamenii, ați păcălit statul ca să încasați banii. Asta se numește escrocherie. Escrocherie în raport cu statul. Și asta se pedepsește penal. Să vedem acum cum vor întoarce banii. Sau o lăsăm baltă?

Dacă statul și organele de drept nu vor lua măsuri drastice, astfel de momente rușinoase pentru imaginea țării vor continua. Astfel de escrocherii vor continua. Iar eu m-am săturat să fiu furat la tot pasul. Furat deschis, fără jenă, pe banii mei și fără ca statul să mă apere de hoți. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării