Schimbare de antrenor la Rapid

Rapid Ghidighici schimbă din nou antrenorul! Ucraineanul Pavel Iriciuk revine pentru a 4-a oară pe banca roș-albaștrilor, înlocuindu-l pe Serghei Carmanov.
Patronul Rapidului, Victor Ostap i-a dat afară pe Serghei Carmanov (antrenor principal) și pe Vasile Carp (manager sportiv) și a readus la Rapid tandemul Pavel Iriciuk (antrenor) - Ion Poalelungi (director). Astfel, Carmanov a rezistat mai puțin de 3 luni pe banca echipei din Ghidighici. 
Iriciuk (foto) este antrenorul cu care Rapidul a început acest campionat. Ucraineanul a pregătit, însă, echipa o singură etapă, prima, după care a fost demis, consecință a înfrângerii cu Milsami, scor 0-1. Iriciuk revine la Rapid pentru a 2-a oară în acest sezon și pentru a 4-a oară în istoria de 5 ani a clubului din Ghidighici. În acest an pe banca rapidiștilor au mai stat Sergiu Sârbu, Petru Efros și Serghei Carmanov. 

Comentarii

  1. Lol, chiar intr-atit nu se respecta omul ista(Iriciuk)?? Eu nu stiu citi bani trebuie sa-ti dea, sa uiti de mindrie si cum te dadeau afara, si sa revii :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Iriciuk ii bun antrenor,dar sunt deacord cu userul precedent despre mindria personala)Daca Ostap are ambitii mari,si l-a alungat de 4 ori pe domnul Iriciuk,care-i misiunea sa-l aduca iarasi la echipa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca Carmanov nu facea treaba, si l-a intors pe Iriciuk. Ostap daca vrea rezultate si schimbari, trebuie sa aduca ceva antrenori noi, da nu acelasi de 4 ori)

    RăspundețiȘtergere
  4. Andrian Bogdan tot a fost dat afara

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune