Dumitru Sandu îl cheamă pe Şişhanov la duel. Vezi Arena



http://www.publika.md/editie/_531_1166101.html

Comentarii

  1. am citit titlul si miam adus aminte de un banc,vin turcii la lupta cu Stefan Cel Mare turcii is 1000 de oameni dar moldovenii is 500,Stefan striga pizdealaa turcii maninca bataie,a doua zi turcii vin cu 3000 de oameni,moldovenii tot cu 500,Stefan striga pizdealaa turcii iara maninca bataie,liderul turcii se inerveaza si se duce la sultan si ii spune,ba sultan moldovenii striga pizdeala si noi mincam bataie in fiecare data,sultanul se ghindeste si ii spune lui liderul turcii,ma striga tu primul pizdeala si o sa cistigati,vin turcii cu o armata de 5000 de oameni moldovenii tot cu 500 au ramas,liderul turcii striga pizdealaaaa da Stefan dincolu acus luati :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ka Kuznetsov ar putea da meciu,shi in meciul Zimbru dacia (0-1) penalti fakut de Kuznetsov intr-o situatsie in kare delok nu era perikol,Kuznetsov de asta si in in componenta kai prieten ku stroenco.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Sandu, o emisiune foarte interesanta....ultima perioada toate au fost asa de interesante... in viitorul apropiat o sa vina Manolachi.... si poate prietenul tau Efros....esti cel mai tare "jurnalist" din Moldova. Succes in continuare, tine-o tot asa....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune