Oameni, care aduc Europa acasă

Din ciclul ”Mă mândresc cu prietenii mei!”

Mă uitam acum pe fb, încă un teren făcut de GeoSport. Mai bine zis de Slava Pîslari și băieții lui. Acești oameni chiar merită tot respectul pentru ceea ce fac, împreună cu oamenii care dau bani pentru dezvoltarea infrastructurii sportive: Federația de fotbal, în primul rând, cele câteva cluburi și autoritățile locale, alte organizații... 

Dar eu vreau să mă opresc azi la Slava. Scurt. L-am cunoscut din întâmplare, la o întâlnire cu Dobrovolski, cu vreo 10 ani în urmă. De atunci am reușit să jucăm fotbal împreună pentru echipa lui, Geosport, în campionatul Moldovei de veterani. Am devenit și campioni. Pentru că la echipa lui Slava vin să joace cei mai buni foști fotbaliști pe care i-a avut Moldova. 

Am lucrat împreună la TV8, emisiunea Sport8. Geosport a fost partener general. Da, Slava scotea banul din buzunar pentru acoperirea cheltuielor de producție. Televiziunea nu avea bani pentru emisiune de sport. Slava Pîslari îi aducea de acasă, din postură de director TV8... Acesta este Slava. Un profesionist desăvârșit și pur și simplu un prieten adevărat.

Eu atât am vrut să spun. Din suflet. Pentru Slava!

P.S. Mai jos, câteva poze cu bijuteriile construite de Veaceslav Pîslari.



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune