Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Bravo, tricolori!!!

Ați demonstrat că sunteți fotbaliști. Ați arătat lumii întregi că sunteți ECHIPĂ! Ați făcut o țară întregă să fie MÂNDRĂ DE VOI!

Ați ținut campioana mondială în șah. Le-ați marcat primul gol. Ați  luptat ca niște lei.

Pentru voi acesta ar fi putut fi meciul vieții. Dacă n-ar fi fost acest arbitru halucinant, care v-a furat un rezultat istoric. Acest Mazeika din Lituania, care a arbitrat ca la campionatul raionului. O non-valoare, care v-a spulberat un vis.

Un gol NEregulamentar, marcat după un fault la portar al lui Giroud. Acest cocoș mizerabil, care nu știe de fair-play. Și tot el a marcat din penalty. Unul, la care arbitrul lituanian putea închide ochii, dacă ar fi avut măcar o doză de omenie în el, știind că a greșit decisiv la primul gol socotit pentru gazde.

Dar asta este. Am văzut că putem avea echipă, dacă este înțelegere pe interior. Și aici am ajuns la Engin Firat.

Turcule! Îți mulțumesc pentru acest meci! TU ai știut să-i unești pe toți. TU i-ai reîntors pe fugari și i-ai făcut să joace. Ai făcut echipa să-i accepte. Ai pregătit meciul ca la carte. Ai adus un suflu nou, o mentalitate sănătoasă. Ai găsit cheița la niște băieți buni, despre care toți spuneau că-s răi. TU, turcule, ești MARE!

Vă mulțumesc pentru această seară minunată! Chiar dacă am pierdut, eu sper. Că este un început frumos al Naționalei. Și că vom confirma jocul bun de azi duminică, la Chișinău, contra Islandei.  

Forza, tricolori!!!

Franța – Moldova 2-1 (1-1)
Au marcat: Varane (35), Giroud (78-pen.), respectiv Rață (9)
Preliminariile Campionatului European 2020
14 noiembrie 2019. Stade de France (Saint-Denis). Ora 21.45
Franța: 16.Mandanda, 2.Pavard, 4.Varane, 5.Lenglet, 19.Digne, 13.Kante, 12.Tolisso, 10.Mbappe, 7.Griezmann, 11.Coman (8.Lemar, 88), 9.Giroud
Rezerve: 1.Areola, 23.Maignan, 3.Kimpembe, 6.Ndombele, 14.Guendouzi, 15.Zouma, 17.Sissoko, 18.Fekir, 20.Ben Yedder, 21.Dubois, 22.Mendy
Moldova: 23.Coșelev, 3.Armaș, 4.Plătică, 5.Posmac, 7.Ioniță, 8.Carp, 10.Cociuc, 11.Gînsari (21.Milinceanu, 74), 14.Crăciun, 15.Jardan (22.Graur, 68), 20.Rață (18.Patraș, 81)
Rezerve: 1.Rusu, 12.Cebotari, 6.Focșa, 17. Oancea, 9.Belousov, 13.Cojocaru, 19.Damașcan
Arbitru: Gediminas Mazeika (Lituania)
Asistenți: Vytautas Simkus și Vytenis Kazlauskas (ambii Lituania)
Al 4-lea oficial: Manfredas Lukjančukas (Lituania)
Cartonașe galbene: Rață, Firat, Crăciun, Jardan, Posmac, respectiv Digne

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune