EXCLUSIV: Pro TV Chișinău a luat drepturile pentru Europa League


Postul de televiziune Pro TV Chișinău a luat drepturile exclusive de a transmite meciurile din Europa League pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, Pro TV va transmite toate partidele cu participarea echipei Sheriff Tiraspol. Primul va fi pe 17 septembrie, Steaua București – Sheriff.

Meciul de la București va fi comentat de comentatorii din România. Vom prelua semnalul audio direct de la București”, a declarat producătorul Pro TV Chișinău, Dorian Jereghi, în exclusivitate pentru acest blog. ”Mai departe vom vedea cum va fi. Posibil să angajăm comentatori din Moldova, dar nu exclud varianta că vom aduce un comentator din România”.

Pro TV Chișinău preea în premieră drepturile pentru o competiție fotbalistică. Până acum, în Moldova doar 2 posturi TV au beneficiat de drepturi exclusive: Moldova 1 – Champions League și Prime – Campionatul Mondial din 2006.

Comentarii

  1. ma bucur pentru PRO Tv ca in sfarsit se implica si in fenomenul fotbalistic. O televiziune care se respecta si care vrea audienta trebuie sa recurga si la astfel de miscari! Cred ca in ce priveste comentatorii, ininte de a chema un specialist din Romania ar fi bine sa organizeze un casting printre ziaristii de la noi ( cu cat mai tineri cu atat mai bine) si sa incerce sa descopere un comentator daca nu excelent, macar de perspectiva si sa-l formeze. In pauzele dintre etapele din Europa League sa-l trimita la Bucuresti sa-l scoleasca cu comentatorii de acolo. Astfel, am castiga si noi un comentator sportiv. Cel putin asa vad eu situatia. As vrea sa citesc aici si alte pareri pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate. Numai ca la Pro nu mai este ce-a fost pe timpuri. Acum se angajeaja oameni direct din strada, li se da microfonul in mana si la treaba. Fara scolarizare, fara nimic. Cel putin asta este senzagtia mea atunci cand vad cate un reporter nou la Pro TV.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune