Moldova a fost net superioară Kazahstanului !


Impresarul Petru Efros a fost prezent în tribune la meciul amical dintre naționalele Moldovei și Kazahstanului, care s-a jucat în Antalia, Turcia. Fostul selecționer al naționalei Under 16 a declarat că echipa lui Balint a fost net superioară adversarului din această seară.

S-a văzut clar diferența de valoare. Moldova a fost mult mai bună. A fost și mâna lui Balint acolo. Din păcate am avut și noi niște jucători în teren care n-au ce căuta la națională. E bine că Balint le dă șansă la toți în meciuri amicale”, a spus Petru Efros.



Preliminariile CE de tineret 2011
Andora - Moldova 1-3. Meciul s-a încheiat cu o bătaie ca-n filme, în urma căreea arbitrul a eliminat 6 (!) jucători, câte 3 din fiecare echipă.

Comentarii

  1. Ar fi bine ca Petru Efros sa spuna numele jucatorilor,ei da oricum eu cred ca Balint sia dat si singur seama cine nu face fata la nationala(nu stiu de ce da cred ca unu din cei care nu face fata este GOLBAn ca a fost schimbat la pauza).Mai multe nu pot spune ca nam vazut meciu da as dori tare sa vad un rezumat sper ca Sandu sa gaseasca undeva rezumatu.

    RăspundețiȘtergere
  2. a filmat cineva moldova -andora? sau iarasi, sunt o gramada de presa sportiva, altii chiar au plecat cu selectionata, iar noi vom trebui sa urmarim imagini video de la kazaci .. pacat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune