Îşi rup capul pentru 10 lei

Am asistat ieri la o fază incredibilă pe stadionul din Ghidighici. S-a întâmplat la intrarea în arenă, unde o doamnă vindea bilete la meci. Preţul - 10 lei. Iar doamna anunţa toată lumea că banii din vânzarea biletelor vor fi donaţi sinistraţilor în urma inundaţiilor din această vară, decizie luată de administraţia clubului Rapid Ghidighici.

Ei bine, care a fost faza? La un moment dat, l-a intrare a apărut un domn cu o legitimaţie în mână. Doamna, amabilă, a încercat să-i explice că ar fi cazul să cumpere şi el un bilet pentru că banii vor fi donaţi sinistraţilor. A urmat răspunsul: "Ei şi ce, eu sunt de la Federaţie!". Şi a intrat fără să cumpere bilet.

Faza este că acel domn nu era de la Federaţie. Sau cel puţin o fi, dar e vreun angajat "netitular". Nu l-am cunoscut. Şi mai trist este că mai multe persoane intrau în stadion fără nicio explicaţie, fără să-şi procure bilet. În special cei care coborau din maşini de lux.

Comentarii

  1. Ai sesizat bine faza respectiva, Sandu. Sunt multi cu functii inalte care isi fac interesul (sa intre la meci, in acest caz) ascunzindu-se in spatele unei legitimatii. Iar lumea de rind isi ia de la gura ca sa ajute sinistratii. Astfel de domni au un caracter zero, importanta este doar propria persoana. De ceilalti, Dumnezeu cu mila...
    Marian - marsania.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. astia nu au niciodata Sandule si oriunde merg, incearca sa profite de legitimatii, relatii si alte faze de genul..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si de ce se intimpla asta?Simlu,pentru ca noi le-am permis...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune