Luchianov umilește țara natală, cerșind cetățenie rusă!

Ion Luchianov: ”Visez să evoluez pentru Rusia!”
Oficial rus: ”Nu avem nevoie de sportivi de locul 8...”
După ce și-a pârât soțul că s-a dopat, soția lui Ion Luchianov continuă să facă presiuni asupra atletului moldovean. Băba Dadaian este disperată pentru că Luchianov nu-i semnează actele de divorț și îl acuză pe acesta că tegiversează procesul doar pentru a primi cetățenie rusă. Se pare, însă, că Dadaian are dreptate. Cel puțin asta reiese din scrisoarea scrisă de Ion Luchianov, în care acesta cere în mod expres autorităților din Rusia să i se acorde cetățenie.
”Eu visez să evoluez pentru Rusia. Pentru mine asta este o onoare uriașă...”, spune Luchianov în scrisoarea sa, pe care o puteți citi integral mai jos.

Deci cam așa stau lucrurile. De fapt, tot tam-tamul cu plecarea lui Luchianov să reprezinte Rusia era un balon cu aer umflat artificial chiar de Luchianov. Cu alte cuvinte O MARE MINCIUNĂ spusă de Luchianov, precum că ar avea ofertă concretă din partea rușilor. Minciună, care ulterior a fost infirmată AICI din motive lesne de înțeles: rușii nu i-au dat cetățenie. ”Nu avem nevoie de sportivi de locurile 8-10, aflați la final de carieră. Nouă ne trebuiesc tineri de primele locuri”, a fost răspunsul oficialilor ruși la cererea lui Luchianov. 

VA URMA...

Comentarii

  1. Gunoi... Despre monegascul Tulbea ai mai scris pare-mi-se... Şi despre bulgarul Guidea la fel? Şi despre românul Juravschi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, dar dacă sincer, eşti satisfăcut? :) L-ai achitat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Я бы ему не одной медали не дал!!!! И те что есть забрал !!!!! Нельзя так поступать с русскими женщинами, причем с такими красивыми.

    RăspundețiȘtergere
  4. ФУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!! Позор для мужчины.

    RăspundețiȘtergere
  5. luchianov mai bine te casatoreai cu lucica !!! ii buna fata, pacat ca nu o apreciezi, sau ea pe tine !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune