Steaua rușinii

Echipa mea de suflet (în romantism) se face de râs cu jucători care luau lecții de la un puști moldovean aflat în probe prin Europa. Nu sunt fabule, e adevăr pur. Citiți mai jos.
Steaua a pierdut al doilea meci consecutiv în campionat, 1-2 cu Pandurii, după ce a crezut că a luat tot ce e mai bun din România în materie de jucători. Anume a crezut, pentru că adevărul e altul. Începând de la expirații frați Costea și terminând cu necoptul Nikolic, băgat pe gât steliștilor, probabil, de prietenul meu Daniel...
Muntenegreanul Stefan Nikolic pe care ”tata” Gigi îl vede cel mai mare vârf din Europa este de fapt un munte de mușchi bun de înhămat la car. Probabil că va veni și acesta la Chișinău cu naționala țării sale în preliminariile CM2014. Dar până atunci, se chinuie sărmanul la Steaua, plătit regește, după ce acum un an lua lecții de fotbal de la un puști moldovean de doar 18 ani, aflat în probe la echipa din liga a doua belgiană, Roeselare, unde Nikolic era exilat de modesta Lierse. 
Întâmplarea mi-a fost relatată chiar de antrenorul de atunci al belgienilor, care a fost martorul dialogului dintre cei doi, respectiv moldoveanul nostru și Nikolic. Ci că atacantul de 1,93 m stătea cu gura căscată și admira jocul talentatului copil venit din Moldova să dea o probă. Până la urmă moldoveanul nostru n-a semnat în Belgia pentru că e moldovean. Iar bara Nikolic a ajuns tocmai la Steaua, grație unor agenți deștepți care au știut să-i sucească mințile lui Gigi. Și tot așa, pe locul 7. 

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, am şi eu la servici un stelist incurabil. Îl înţeleg că ţine la ce a fost cândva acest club. El nu înţelege că atunci clubul avea suflet. Or acum despre ce suflet putem vorbi? E piaţă, nu e suflet.
    În altă parte am vrut să ajung. De 2 ani sunt fericit. Sunt fericit că m-am putut ataşa de echipa Kuban, unde joacă mai mulţi de-ai noştri. Sufletul este MIster. Dar sunt şi multe alte sufleţele pe lângă el, care fac să explodeze stadionul când vine Anji în ospeţie.
    Tare ţi-aş fi recunoscător dacă l-ai aduce pe domnul Caras în studio, să ne povestească experienţa acestor 2 ani, cum e să lucreze cu discipoli din Moldova, cu Mister cum se lucrează. Mă mândresc că avem într-o echipă din ligă de top rusească conaţionali şi în staff-ul tehnic şi în echipa jucătorilor.
    La fel cred că despre Armaş ar trebui să scrii, căci el merită. A fost numit cel mai bun jucător al meciului după un portal rusesc. L-a avut în faţa sa pe marele Eto.

    RăspundețiȘtergere
  3. Johny, am incercat sa-l aduc pe Caras atunci cand a fost in vacanta, dar n-a avut timp sau poate ca dorinta sa vina. Mai incerc in viitor. Despre Armas voi scrie atunci cand va juca si la echipa nationala la fel de bine precum o face la cea de club

    RăspundețiȘtergere
  4. Deacord Sandu cu tine, nici eu nu pot intelege cum asa jucatori ca Armas, sau Gatcan,care au fost ieri considerati practic cei mai buni pe teren, fac greseli copilaresti cind vin la nationala. As ruga sa-i inviti odata la emisiune macar pe cineva din ei, Armas,Gatcan,Zmeu,Epureanu,Cebotaru poate vine cineva si ne spune cum stau lucrurile la nationala,in vestiar,fiindca e straniu.Apropo de ce nu scrii nimic de Suvorov ca i s-a ridicat cred aerii de vedetism la cap si cam a gafat in Polonia fiind suspendat pe jumatate de an. Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu de ce nai dat numele moldoveanului in articol? vrem sa stim si noi cine e.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sergiu, degraba veti afla numele jucatorului, pe care selectionerii nostri de juniori se incapatineaza sa nu-l invite la lot. Veti afla pentru ca va juca pentru nationala altui stat. Putina rabdare

    RăspundețiȘtergere
  7. ok,astept cu nerabdare,apropo noi mai avem deja un portar moldevean care joaca pentru selectionata Greciei,http://www.transfermarkt.co.uk/en/juri-lodigin/profil/spieler_126360.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune