10 ani de la moartea Patriarhului Ioan CHIRILĂ 25 octombrie 1925 - 21 noiembrie 1999 Biografie Ioan Chirilă s-a născut la data de 25 octombrie, 1925, în oraşul Ismail din sudul Basarabiei - o localitate care aparţine în prezent Ucrainei. Tatăl său, Ştefan G. Chirilov, născut în anul 1890 în comuna Cairaclia, judeţul Ismail, era agricultor şi industriaş, primar al comunei Cairaclia, preşedinte al Băncii Populare din aceeaşi comună, decorat cu Meritul Comercial Clasa I, ordinele Coroana României şi Steaua României în Gradul de Cavaler. Mama, Caliopi Alaman, era de origine greacă, familia ei fiind venită în România din insula Andros. Ioan Chirilă încă nu împlinise cincisprezece ani, când un cumplit vârtej al istoriei - smulgerea Basarabiei din trupul României şi alipirea acesteia la Uniunea Sovietică - l-a rupt brutal de locurile copilărei. Aşa a ajuns să treacă Dunărea, împreună cu familia sa, stabilindu-se la Galaţi, iar apoi la Brăila, unde a absolvit liceul, şi mai târziu la Bucureşt...
Domnule Grecu, ati putea sa faceti un bilant sumar al activitatii lui G.Balint la echipa nationala ? Credeti ca ar trebui sa ramana in continuare in postul de antrenor principal la echipa Moldovei sau ar trebui sa facem o schimbare. Merci anticipat pentru raspuns.
RăspundețiȘtergeremai corect ar fi pusa intrebarea, mai vrea Balint sa ramina la ekipa? cu atitudinea care sa intilnit la selectionata din partea unor "vedete"(doamne fereste ce vedete)si probleme de selectionare care se intilneste numai in cazul nostru? un antrenor cu ambitii care este Balint nu accepta astfel de atitudine. el singur o sa plece. deci, care este urmatoarea intrebare? cu cine il inlocuim? ne concentram la aceasta intrebare.careva variante?
RăspundețiȘtergerehttp://afanasiimihai.blogspot.com/2011/10/moldova-san-marino-4-0.html
RăspundețiȘtergeree prima data cind invingem pe cineva cu 4-0....
Nu cred ca e cazul sa facem un bilant al activitatii lui Balint. Sper sa ramana pentru ca Balint a fost primul selectioner cu adevarat civilizat si 100% profesionist. S-a vazut si dupa reactia publicului de aseara, care i-a scandat numele tot meciul.
RăspundețiȘtergerePentru Mihai Afanasii MOLDOVA - PAKISTAN 5-0(1-0)
RăspundețiȘtergereAmman (Iordania) 18.08.1992 Arb: D.Tameeni (Iordania) Sp: 15000
Au marcat: A.Scala (25), S.Alexandrov (50,55p,70,75)
acesta e cel mai mare scor cu care a invins moldova,intr-un meci amical.
Sergiu, amice, las-o balta :)))
RăspundețiȘtergereMircea, vreau sa-i dau dreptate lui Nicu.
RăspundețiȘtergere