Arena 26.02

Comentarii

 1. Sandu,vezi poate incarci emisiunea iar pe playrul de la youtube care era,fiindca mai usor se incarca,pe acest de la Publika se incarca foarte greu.
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu se incarca emisiunea de pe 26.02 pe blog

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ok. o sa incerc sa fac ceva. din pacate "profesorii" de la saitul publika nu ma ajuta cu nimic, desi e in interesul lor sa o faca

   Ștergere
 3. Sandu, salut. Am o informatie interesanta care ar putea deveni o stire bomba chiar. Din surse demne de toata increderea, cunosc ca, Clubul De Fotbal "Zimbru" se confrunta cu GRAVE PROBLEME FINANCIARE. Astfel, Conducerea echipei nu si-a mai onorat salariile fata de jucatorii primei echipe din vara anului trecut mai exact fotbalistii nu si-au ridicat salariile pentru luna august, noiembrie, decembrie, ianuarie si deja si luna februarie. Consider ca e cazul sa Va informati si sa dati o stire la acest subiect. Totul este tinut in taina insa, situatia este grava. Fotbalistii fiind "hraniti" doar cu promisiuni.Din cite cunosc acestia au in gind chiar sa nu iasa pe teren la primul meci din campionat care trebuie sa fie simbata, 3 martie. sper ca ti-am putut fi de folos. Spor la munca.

  RăspundețiȘtergere
 4. la mine tot nu se incarca pe blog,si am privito la publika.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon