Muții. Despre oameni pierduți în spațiu. Ivanov: ”Ia ne ponimaiu”

Fotbaliștii moldoveni care ne-au reprezentat recent țara în dubla cu Anglia și Polonia sunt muți. Nu știu să vorbească nici în teren și nici în afara lui. Nu am comentat nimic pe blog despre catastrofa cu Anglia. Nici despre înfrângerea cu Polonia nu sunt multe de spus. Au jucat 15 minute fotbal din 90. 

Ce m-a scos din fire este faptul că jucătorii moldoveni au revenit din Polonia plini de sine. Zâmbete largi pe fețele lor în aeroportul din Chișinău, distracție la maxim și refuzuri de mitocani atunci când o reporteriță de la Publika a încercat să le ia câteva păreri despre meci.

Ce așa mare fericire după 2 înfrângeri la rând? Nu mai vorbesc de nesimțitul de Ivanov, care la întrebarea reporterului ”cum a fost meciul?” a răspuns din mers: ”Ia ne ponimaiu”, adică, nu înțelege! Păi cum atunci cânți tu imnul, băiete? Apropo, Limba Noastră. Cum a spus un mare antrenor: acești jucători trebuiesc fugăriți de la națională în proporție de 99%.

Comentarii

  1. Din curiozitate, dupa ce am vazut meciul cu Anglia din tribune, am descarcat partida transmisa de ITV. Jumatate dintre jucatorii moldoveni (nu inteleg de ce le mai ziceti tricolori) au fost muti la intonarea imnului. Iar cealalta jumatate a inganat doar prima strofa. A doua nu o stiau, asa ca au inganat-o repetat pe prima. Melcii astia trebuie maturati de la nationala si adusi tineri, care macara sa piarda onorabil, nu fara lupta. #zdms

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici jucatorii Barcelonei nu cinta imnul Spaniei.e greu sa-i obligi pe cei din Tiraspol sa cinte,sa fim seriosi.in rest,nu merita multi din ei selectati.Ion Caras trebuie sa inceapa sa aduca tineretul dornici de afirmare Cheptine,Catan,Gheorghiev,Jardan,Iliescu.daca il chema iara pe astia atunci vai si amar de asa antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  3. avem nevoie de patrioti,,,,oameni care sa joce pentru tara si din tot sufletul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune