Ce să mai scriu pe blog?

În ultima vreme tot mai rar scriu pe blog. Mă gândeam să scriu ceva despre dispariția ziarului ProSport pe print, dar parcă interesează asta pe cineva?... 

Am decis să vă întreb pe voi, cei care intrați pe aici, DESPRE CE AȚI DORI SĂ CITIȚI PE ACEST BLOG? Niște idei pentru eventualele postări.

Comentarii

  1. intamplari de pe vremea cand mergeai cu nationala sau echipele de club afara ... despre precedenta experienta in calitate de manager (Besiktas) ... ceva intamplari despre emisiunea de la Publika ... despre ce ai invatat ca manager la Veris ... despre indepartarea lui Oprea (nu te intep, doar ca as vrea sa stiu mai multe despre asta)

    RăspundețiȘtergere
  2. Incearca sa scrii despre entuziastii astia, parca nu le ajunge ceva, dar esential e ca au dorinta

    https://www.youtube.com/watch?v=bmAiXRJFET8

    RăspundețiȘtergere
  3. Incearca sa scrii despre entuziastii astia, parca nu le ajunge ceva, dar esential e ca au dorinta

    https://www.youtube.com/watch?v=bmAiXRJFET8

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrie despre SPORT. Despre ce altceva ai putea scri?Putine se intampla in sportul moldovenesc? Sau in cel international?Orice subiect abordat de Sandu Grecu, cit de banal nu va fi, va cantari inzecit in comparatie cu ce-as putea spune eu, x sau y. Pe mine m-ar interesa orice subiect. Este important cine semneaza articolul. Tu ai credibilitate. Esti jurnalist cu ceva experienta.De ce crezi ca chestia cu ProSportul n-ar interesa pe nimeni? Eu as dori sa aflu. Sper ca vei scrie acest articol pentru mine./ Tu crezi ca blogul tau este vizitat de savanti in domeniul sportului? Tu scrii bine asa cum scrii.//Da, uneori esti arogant, uneori subiectiv. Unele articole sunt bune, altele nu. Unele teme sunt actuale, altele nu. Dar si noi, cititorii suntem diferiti. Cineva va aprecia, cineva nu. Este absolut normal.///DESPRE CE AȚI DORI SĂ CITIȚI PE ACEST BLOG?---- ce intrebare mai este si asta? Despre culinarie, gastronomie..... Esti dispus sa faci o schimbare radicala?))))///Sper ca vei continua sa scrii.//Temerea mea este alta insa. Nu cred ca problema e in lipsa ideilor. Cred ca incepe sa devina o povara si mai putin o satisfactie emotionala. Daca e asa, atunci nici o sugestie nu-ti va fi de folos.///Apropo, este unicul blog cu tematica sportiva pe care-l citesc cu regularitate. Acest lucru iti spune ceva?//Pana acum am scris sub anonimat. Cred ca azi voi face o exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Sandu. Ași dori să aflu părerea ta despre noul proect media din Moldova,MoldovaSport TV ? Ești la curent cu acest subiect ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu doar ca cineva a luat licenta pentru un post tv de sport. Alte detalii nu cunosc

      Ștergere
  6. apropo de ProSport, sincer ma bucur ca dispar, sper sa inchida si site-ul, incetul cu incetul dispare mizeria din presa romaneasca

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune