Foto cu Angela Gonța din urmă cu 14 ani. Începutul Pro TV

Tot internetul plânge după retragerea Angelei Gonța. Eu însă mă mir și m-am mirat toți acești ani cum a rezistat Angela atâta timp să prezinte în fiecare seară știri... Am toată admirația. Ba mai mult, nu cred că greșesc dacă spun că Angela Gonța este cea mai bună prezentatoare de știri din toate timpurile, în Moldova. 

În ianuarie 1999 am trecut preselecția la Pro TV. Eram puțini (atunci se făcea selecție la sânge, nu cum acum, se iau cu carul). Dar toți aveam un entuziasm ieșit din comun. Peste o jumătate de an lansam primul jurnal de știri adevărat din Moldova. Eu prezentam știrile din sport de la ora 20, alături de Corina Dănilă. Angela era la jurnalul de la 5. După un an Corina s-a reîntors în România, iar Angela a trecut la jurnalul mare, deși inițial pentru acest loc o pregăteau pe Tatiana Țâbuleac. Însă șefii de la București au decis altfel - Angela. Așa am prezentat cu ea aproape 2 ani.

Mai jos vezi niște poze din acea perioadă, cu gașca de la Pro. Le-am ales pe cele în care sunt și eu, dar și Angela. Ce timpuri erau...Comentarii

 1. ...
  Cu lacrimi pe față, te desparți de mine...
  Cu lacrimi pe față, ce voi face mîine...
  Cu lacrimi pe față, vei fi așteptată...
  Cu lacrimi pe față, de dimineață...
  Cu lacrimi pe față, seară de seară...
  Cu lacrimi pe față, poate te revedem "iară..."...
  ...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării