ŞOC în fotbalul moldovenesc!

Uluitor! Jucătorul echipei naţionale, Viorel Frunză, l-a atacat violent pe preşedintele Federaţiei, Pavel Ciobanu! „Să plece! Avem nevoie de un alt preşedinte! Ciobanu n-a făcut nimic în 12 ani, iar fotbalul se duce de rîpă cu el la cârmă!”, a declarat golgheterul echipei naţionale din preliminariile trecute, Viorel Frunză, în cadrul unei conferinţe de presă. „În fotbalul nostru nu se investeşte, nu se construiesc şcoli de fotbal, nu sunt create condiţii elementare de pregătire. Mai mult, în fiecare an se desfiinţează cluburi de fotbal, nivelul campionatului intern scade vertiginos, iar banii veniţi de la UEFA sunt îndreptaţi în direcţii necunoscute!”, a mai adăugat Frunză.
Este pentru prima dată în istoria fotbalului moldovenesc când un jucător activ îl atacă public pe preşedintele Federaţiei. A mai încercat ceva Testimiţanu acum câţiva ani, însă criticile lui au fost indirecte, îndreptate înspre federaţie şi nu direct la persoană. Discrete au fost şi declaraţiile lui Curtianu şi Rebeja atunci când au fost lăsaţi înafara lotului naţional. Frunză, însă, a fost foarte vehement, declarând chiar că fotbalul nostru se va îndrepta numai după înlocuirea lui Ciobanu.
Curajos gest al jucătorului echipei CFR Cluj. Deşi mulţi au presupus că Frunză ar fi declarat asta în sprijinul fostului său agent, Petru Efros, candidat la fotoliul lui Ciobanu, golgheterul moldovean a dezminţit aceste zvonuri. Surse din anturajul jucătorului susţin că izbucnirea lui Frunză este o reacţie a declaraţiilor făcute de Ciobanu, care l-a învinuit pe atacant de insuccesele echipei naţionale. Oricare ar fi motivul, salut fapta lui Frunză, care nu s-a ascuns pe la spate, ci l-a atacat bărbăteşte pe actualul preşedinte FMF, lucru care se întâmplă destul de rar în fotbalul nostru.

Comentarii

  1. Apreciez si eu gestul lui Frunza,a fost cit se poate de sincer Si cred ca sunt inca multe persoane ce au o astfel de parere despre actualul presedinte al FMF

    RăspundețiȘtergere
  2. Frunza a spus pe sleau....de asta se stie ca se fura la FMF..si bravo lui de curajul lui,altfel imi place Frunza este un atacant ce merita sa joace la nationala noastra!

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVO lui Viorel Frunza, incepem si noi sa ne expunem parerea in fata, nu pe la bucatarii cum se facea inainte, cred ca iata generatia, putem daca vrem, asteptam raspunsul lui Ciobanau la aceasta declaratie, nu conteaza ce a insemnat acest discurs a lui Viorel, dar faptul ca nu s-a temut sa zica ce crede, deja e un pas spre a trage concluzii, da d-le Ciobanu, sunt sigura ca cititi acest blog?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo lui Viorel Frunza, asa trebuie de facut, declaratii in fata, bine ar fi daca ar mai fi si dovezi, caci asta e geneatia de azi spune tot ce crede, ne invatam cu incetul de a zice deschis parerea nu pe la bucatarii cum ne-am deprins. Mai multi asa sa faca, atunci se vor trage concluziile cuvenite, dar nu cum zicem ca nu-i de nasul nostru. Viorel a dat dovada de curaj. sa-mi spuna cineva replica lui Ciobanu, ca nu am auzit-o, mi-i interesant cum se va apara :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune