Lista 2: Gațcan nu vine la națională din cauza lui Dobrovolski!


După cum am prevăzut, lista de 27 de jucători anunțată de Dobrovolski pentru meciurile cu Elveția a fost modificată. 4 dintre fotbaliștii convocați nu vor onora invitația. Este vorba de Alexandru Gațcan (foto), Oleg Andronic, Vitalie Bordian și Andrei Corneencov. În locul lor a fost chemat de urgență un singur înlocuitor: atacantul Dumitru Popovici (25 ani) de la Dacia Chișinău.

Care sunt cauzele lipsei celor 4? Oficial, Bordian, Andronic și Corneencov sunt accidentați. Personal, îl cred doar pe Andronic, care n-ar avea niciun motiv să refuze convocarea. Bordian cred că preferă să se concentreze la Metallist în lupta pentru un loc de Champions League. Iar Corneencov cred că n-a fost lăsat de Sheriff să participe la dezastrul cu Elveția.

De ce lipsește Gațcan? FMF anunță că mijlocașul nu este lăsat de clubul Rostov, unde este legitimat ca jucător rus. Radu Rebeja a vorbit la telefon cu Gațcan, care i-ar fi spus că vine oricând dacă îl lasă clubul. Rudele jucătorului știu, însă, altceva. Și anume faptul că Alexandru Gațcan nu vrea să mai vină la națională după declarațiile lui Dobrovolski de acum o jumătate de an. Selecționerul a spus atunci că îl doare ”într-un loc” de câțiva fotbaliști, printre care era vizat și Gațcan.

Apropo, Alexandru Gațcan a împlinit astăzi 25 de ani! La mulți ani!

P.S. Rectificare. Am fost contactat de Alexandru Gațcan, care mi-a comunicat că ziua lui de naștere este pe 27 martie și nu pe 24, așa cum scrie pe site-ul echipei Rostov.

Comentarii

 1. lasă să-l doară mai departe, numai să-l doară în modul direct

  RăspundețiȘtergere
 2. sandu zii la lume shi de ce nu este convocat shi Frunze!!
  precis ca dupa declaratiile lui inaintea alegerilor presd. FMF cand a zis ca sunt hraniti cu crenvushti numai...

  RăspundețiȘtergere
 3. Tre de investigat, de recunoscut greselile si de luat masuri

  RăspundețiȘtergere
 4. eu cred ca ar trebui de calcat pe orgoliu si de jucat pt echipa nationala, ca nu pt Dobrovolschii joaca, ci pt tara

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon