Vedete de Champions League la Chișinău!


Selecționerul Elveției, germanul Ottmar Hitzfeld (foto), a dat publicității lotul cu care va aborda cele două meciuri cu naționala Moldovei, din 28 martie și 1 aprilie. Din cei 22 de jucători, 4 evoluiază în campionatul Germaniei, 6 în cel al Italiei, 2 în Anglia, 2 în Franța și 1 în Olanda! Arsenal Londra, AC Milan, Lazio Roma, Udinese, Wolfsburg, Stuttgart, Sampdoria, etc. sunt echipele care vor avea reprezentanți peste o săptămână pe stadionul Zimbru, de la ora 18.45. Aveți mai jos lista completă a elvețienilor.

Portari: Diego Benaglio (Wolfsburg), Marco Wölfli (Young Boys), Johnny Leoni (Zürich).
Apărători: Johan Djourou (Arsenal), Stéphane Grichting (Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lazio Rom), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Patrick Müller (Monaco), Philippe Senderos (Milan), Reto Ziegler (Sampdoria Genua).
Mijlocași: Almen Abdi (Zürich), Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Blerim Dzemaili (Torino), Gelson Fernandes (Manchester City), Benjamin Huggel (Basel), Gökhan Inler (Udinese), Marco Padalino (Sampdoria Genua), Valentin Stocker (Basel).
Atacanți: Eren Derdiyok (Basel), Alex Frei (Borussia Dortmund), Blaise Nkufo (Twente Enschede), Alberto Regazzoni (Young Boys).

Comentarii

 1. Iar baiteii nostri vin din Estul Salbatic;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Sandule salut!!!!!!!!!!
  I-ti zic o noutate care in ceva timp va fi deja mai raspindita...........exact in ce timp nustiu.........dar.........sigur ca astea de la Zimbru au scos ekipa de vinzare........sau mai bine zis........Ciornii a fost acela care a dat ordin de a nu se mai petrece fotbal la Zimbru!!!!!!!!!!E ceva real 100%,numai nu stiu in ce termen se va produce asta!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu ti-as da dreptate astfel nu-mi explic indiferenta asta. Pe de alta parte, daca nu investesc si nu au rezutate scade pretul deci...

  RăspundețiȘtergere
 4. mi-a placut fraza cu ,,ESTUL SALBATI''
  :)000000000000000

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon