Catastrofa

Sheriff a câștigat al 9-lea titlu (consecutiv) de campioană a Moldovei! Este un record absolut pentru RM. O rușine națională, dacă ne putem numi națiune. Care națiune?

Comentarii

  1. eu nici nu încerc să deschid orificiul bucal

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce rusine nationala??????

    da in franta echipa Lyon de vreo 8 ani la rind e campioana, in ucraina dinamo kiev, in rusia o fost spartak moscova???

    Toata lumea stie ca Sherif traieste din banii din Rusia, dece nu ar exista la Chisinau un club de fotbal MARE care ar trai pe banii din Romania. DEcit sa cheltuie bani mari Romania pe politicieni mai bine ar sustine sportul moldovenesc...Cred ca mai multa simpatie ar fi fost pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e o catastrofa e ceva firesc, ei cel putin se antreneaza cel mai mult si foarte serios. Ce ii incurca pe Zimbru sau Dacia sa se atirne mai serios, la antrenamente cite 8 ceasuri pe zi ca altfel nu faceti nimic :( ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa facem asta este situatia la moment,cum vreti sa cistigam campionatul daca ZIMBRUL de vreo 5-6 etape nu a cistigat un meci...

    RăspundețiȘtergere
  5. te gresesti, de 5-6 meciuri zimbru nu a cules nici un punct, sarmanii ))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e deloc o catastrofa...e un lucru cat se poate de firesc...Da, asta arata ca avem un fotbal bolnav, dar ce sa facem? Pana la urma castiga cel mai bun, nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu comparam transnistria cu restul Moldovei. Acolo e o alta lume, alte interese...Am citit despre cum Tiligul trebuia sa devina campioana, dar a vandut deliberat ultimele meciuri. Cica trebuiau mentinute relatii bune cu (virgula) Chisinaul. Acum politica e alta. Ei tre sa ne domine la toate sporturile, dupa cum si se intampla. Consider ca asta pt Tiraspol e o metoda de a ne umili.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimic nou...sheriff a cistigat campionatul...comunistii au cistigat alegerile...continuati mai departe...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune