La Mulți Ani, Petru Soltanici!


În fotbalul moldovenesc activează ca specialist de aproape 20 de ani o persoană deosebită. Modest, fără aere, dar profesionist în ceea ce face. Numele lui e Petru Soltanici.
L-am cunoscut prin 1995. Atunci eram un reporter începător la ziarul Fotbal Hebdo. Putea nici să nu mă observe. M-am dus la Federație după un raport de meci și am intrat timid la el în birou. A fost foarte amabil atunci și așa a rămas. Parcă nici n-au trecut aproape 15 ani.
În perioada în care am activat la Beșiktaș, la fel ca în 1995, abia învățam cum se legitimează un fotbalist. Unicul om de la FMF care m-a ajutat, mi-a dat sfaturi și chiar mă suna să vadă dacă mă descurc, a fost Petru Soltanici.
Pentru toate aceste lucruri vreau să-mi exprim respectul meu deosebit pentru acest Om și să-i urez un sincer La Mulți Ani cu ocazia aniversării jubiliare: 50 de ani! Mulți înainte și toți sănătoși!

Comentarii

 1. Nu-l stiu, dar La multi ani...
  PS. Sper sa maajute si pe mine cand voi avea nevoie

  RăspundețiȘtergere
 2. Sandule, am impresia ca nici sondajul asta nu-i corect...
  Oricum e mai corect decat precedentul...?Mergem spre bine

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand ceri parerea unui suporter e greu sa ceri si obiectivitate. In plus, cred ca acest blog este vizitat mai mult de oameni implicati direct in fotbal, decat de catre suporteri. Asta este. Ce spuneai si tu despre clasamente :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Sandu ai promis ca dupa alegeri vei spune despre proectul x tv al tau, SPUII????????

  RăspundețiȘtergere
 5. Alex, nu mai insista atat. Cand va fi cazul va afla toata lumea

  RăspundețiȘtergere
 6. Cred ca e bine sa fii jurnalist sportv...ceilalti toti sunt in pericol...sunt dusi toti...Incredibil...Mi-e frica sa merg pe strada

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării