Libertate pentru Gabriel Stati!


Patronul echipei Dacia a fost arestat. În Ucraina! La cererea comuniștilor moldoveni! Incredibil ce se întâmplă în țara noastră!

Finanțatorul celui mai iubit club de fotbal din Moldova (potrivit sondajului de pe acest blog) este învinuit că ar fi participat la organizarea devastării clădirilor Parlamentului și a Președinției.

Personal nu cred așa ceva. Mai degrabă este o reglare de conturi pentru faptul că Stati a susținut în Campania electorală alte partide politice decât cele de guvernământ.

Oricare ar fi adevărul, un lucru este cert. În cazul în care Gabriel Stati va fi găsit vinovat (ceea ce la noi e foarte posibil), FC Dacia va rămâne fără finanțator. Iar asta presupune implicit și dispariția clubului, care a avut cele mai mari performanțe pe plan internațional în ultimii 5-7 ani.

Așa cum Gabi nu iubește fotbalul, a menținut această echipă mai mult pentru suporteri decât pentru propria satisfacție. Ba chiar a reușit să facă din ea o forță a soccerului moldovenesc.

Ținând cont de toate lucrurile bune pe care le-a făcut Stati pentru fotbalul moldovenesc, cer de la autorități LIBERTATE PENTRU GABRIEL STATI !!!

Comentarii

  1. Devii poet in ultimul timp numai versuri....Libertate pentru Gabriel stati

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ca şi Hodorkovskii la ruşi!

    RăspundețiȘtergere
  3. lasati jelea...mare treaba ca stati o fost prins...lasa sa bata capu de stati taicasau...ce am eu ca suporter ... absolut nimic.

    clar ca suporterii daciei au de pierduc ca nu vor mai fi cataiti cu autobusuri lucsoase prin moldova pe gratis cu mincare si bautura...tot pe gratis...halal de asa suporter si dezvoltare a fostbalului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca suporterii Zimbrului ar fi fericiti daca comunistii l-ar aresta pe Juravel sau Cecetov :)))))) Cel mai bine pe amandoi odata :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Credca feciorasu lu Voronin e invidios :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu toti suporterii sunt prosti... Numai acei care se dau destepti pe aici...
    Iar Dacia este finantata de Stati. Chiar daca oficial se dau fel de fel de nume

    RăspundețiȘtergere
  8. Respect Sandu pentru acest articol.
    acu pentru cei care se dau destepti si stiu multe:faptul ca G. Stati este presedintele de onoare a Daciei deja spune multe. Actualul presedinte continua cauza lui Stati si cred ca e laudabil acest fapt pentru ca putini acu si-ar baga mina in buzunar pentru fotbalul moldovenesc.
    Si cit de mult coboriti intelectual cind va exprimati grosolaniile "lasati jelea...mare treaba ca stati o fost prins".Miine poti fi tu in locul lui cel care te dai cu parerea de doi bani pe acest blog. Si ce daca are omul bani,ia scos cumva de la tine din buzunar? De ce nimeni nu vorbeste cit a facut si face pentru sportul autohton?
    Iar Sandu are dreptate cu cele spuse pentru ca e persoana care a spus adevarul mereu asa cum e el - bun sau rau.
    Fiti oameni nu golani care se dau mari pe forume!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Anonim
    bai b...! tu personal te-ai plimbat cu autobusele suporterilor Daciei si ai vazut mincare si bautura?!taci dracului din gura ca asa o sa zdohnesti cu invidia pe bot!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pacat ca lumea la noi e tacuta...........
    Daca sa luam corect lucrurile.............atunci Voronin ar trebui sa faca puscarie mai mult decit Stati G........dar avem ce avem......deoarece ei se gindesc ca oameni care abuzeaza mult traiesc mai mult......??????!!!!!Se inseala amarnic!!!!!!!
    Libertate Gabi Stati!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacia de cind ii infiintata nu are infrastructura...ce fel de dezvoltare si sprijin pentru un club de fotbal???? Oameni trezitiva!!!

    P.S. Fotbalul este in afara politicii!

    RăspundețiȘtergere
  12. fotbalul in afara politicii! :)))) care? cel din moldova? hai nu va inshelati pe voi inshishi. am o propunere suporterii daciei sa iasa in fata procuraturii generale si sa ceara libertatea lui Stati, ca deja ne-am invatat sa nu ne temem de politie. LIBERTATE GABI STATI!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt deacord cu Sandu "Așa cum Gabi nu iubește fotbalul, a menținut această echipă mai mult pentru suporteri decât pentru propria satisfacție. Ba chiar a reușit să facă din ea o forță a soccerului moldovenesc."
    si o infrastructura nu se face asa din pod,omul a scos o echipa care e unica la moment care face concurenta sheriff-ului.
    nu e neaparat sa iasa suporterii in fata procuraturii,mai bine sa mergem cu totii in Piata ca sa dam jos putoarea comunista si nu va fi nici problema lui stati una de nerezolvat. nashpa ca la noi politica distruge tot inclusiv si fotbalul,exemplu stadionul promis.
    Libertate G STati, Libertate Basarabia!

    RăspundețiȘtergere
  15. Aurina care supotrerii daciei...Dacia are suporteri???? ;-)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi plac comentariile unora precum ca stati ai fi catait suporterii daciei cu mincare si bautura in autobuse luxoase... ma cozi de vac si cind zic vaci am in vedere zimbru, ce sunteti voi... va credeti mari dar cu creerul mai mic ca la gaina.... si mai plat ca la un ment.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune