Pentru asta merită să trăiești

Cei care nu s-au uitat aseară la Liverpool – Chelsea, crezând că va fi un meci fără miză, au făcut cea mai mare greșeală din viața lor de microbiști. Așa fotbal, așa spectacol, așa răsturnări de scor n-am mai văzut demult! 4:4 a fost scorul într-un meci care nu mai doream să se termine niciodată.



De două ori a revenit Liverpool, ajungând la un singur gol distanță de calificare. A făcut 2:0 în prima repriză și a revenit de la 2:3 la 4:3 în partea a doua. N-a fost destul pentru că Chelsea a luptat și ea la sacrificiu. Acel 1:3 din tur, de pe teren propriu, i-a costat pe cormorani semifinala Champions League. Iar Chelsea, cu 4 goluri marcate într-o singură repriză, a arătat de ce anume ea merge să întâlnească Barcelona.

În ultimul minut de prelungiri Alonso alerga să bată cornerul, deși era clar că Liverpool nu mai are timp să revină. Ăsta e fotbalul englez. Cel mai tare și mai frumos din lume. Unde jucătorii se sufocă alergând până în ultima secundă a meciului, fără să țină cont de scor. Unde tribunele sunt arhipline și nu vezi niciun spectator să plece înainte de fluierul final. Unde aceeași spectatori cântă și aplaudă tot meciul pentru că ei fac parte din acest spectacol numit fotbal.

Comentarii

  1. Mi-ai luato pe dinainte. Da, a fost un meci incredibil...
    e adevarat, desi e greu sa reunosc...fotbalul englez este cel mai tare din lume la ora actuala

    RăspundețiȘtergere
  2. Pun pariu ca Chealsea cistiga UCL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai...Eu zic ca nu ajung in finala....

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord, daca ajung in finala eu cistig, la maxim 200 lei. Obiectiv, nu ca simpatizez CHE, dar se vede ca joaca altceva, Barcelona joaca si ea, dar nu cred ca are sanse. La Chealsea se vede rezultatul muncii pe parcursul a 5 ani, nu cred ca anul acesta vor dara iara in bara, sau pe linga bara :)(J. Terry). Eu simpatizez Manchesterul, dar nu cred in sansele lor, desi ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu simpatizez pe Iuve...Chelsea a eliminat-o cu greu....Nu stiu ce sa fac cu pariul...ma mai gandesc....Oricum, tu ai zis ca castiga liga...eu am fortat putin nota si am zis ca nu prind nici finala...e greu...pana la meciul urmator iti dau raspunsul

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu obisnuiesc sa pariez, pentru ca pierd tot timpul...gandesc mai mult cu sufletul decat cu mintea in asemenea momente...Vedem...Imi pare rauy de tine ca ai putea pierde 200 de lei...Stii cat de greu se fac banii pe timp de criza....:))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ghicesc nici eu asa des, dar la derbiuri mai aproape intodeauna nimeresc, si cred ca aci nu pierd nimic ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am vizionat acest meci, si sunt deacord cu cele scrise, de multisor n-am vixionat asa meciuri? de multisor n-a fost asa spectal pina la finele meciului am stat cu sufletul la guara, caci sunt o fana a echipei Celsea, iar sotul a lui Liverpool, deaceea meciul a fost super.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune