Presa română cere demisia Federației

În urma evenimentelor de azi presa din România a pus tunurile pe Mircea Sandu și cere demisia acestuia și a întregii conduceri FRF!

Toată lumea cunoaște că Mircea Sandu (foto) este mentorul președintelui FMF, Pavel Ciobanu. Șeful fotbalului de la Chișinău ia toate deciziile importante numai după ce se consultă cu fratele mai mare de la București.

Urmărește http://www.gsp.ro/ să vezi cu ce se va încheia scandalul de corupție din fotbalul românesc.

La GSP.tv Justin Gafiuc a povestit despre un scandal similar din fotbalul polonez. ”Se ajunsese ca 90% din meciurile din campionat să fie trucate”!!!
http://vochin.gsp.ro/stiri/918/justin-gafiuc-se-ajunsese-ca-90-din-partidele-din-campionat-sa-fie-trucate.htm

Tot în Polonia Ministrul Sporturilor a vorbit despre meciurile trucate din campionat și a fost lichidat în stil mafiot!
http://vochin.gsp.ro/stiri/917/justin-gafiuc-ministrul-sportului-din-polonia-a-vorbit-despre-meciurile-trucate-din-campionat-si-a-fost-lichidat-in-stil-mafiot.htm

"Pe timpul mandatului lui Mircea Sandu s-au petrecut multe lucruri fără precedent în fotbalul românesc", spune fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

"Mircea Sandu ar merita un premiu pentru teatru. El ar fi trebuit să meargă la DNA şi să le transmită. Mircea Sandu trebuie acuzat de complicitate, ne ia de proşti pe toţi. El e un farsor, îşi bate joc de noi toţi", a spus Constantin Iacov la GSP TV.

Citește mîine în Gazeta Sporturilor un articol dur al lui Cătălin Tolontan despre Mircea Sandu!

Comentarii

  1. Nu stiam ca Mircea sandu se consulta cu Pavel Ciobanu si invers...
    Oricum, cat timp vor fi conducatorii de club actuali, iar Mircea Sandu nu va fi arestat, el vaa domni la FRF inca mult si bine

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon