Șpagă pentru arbitru – o damă de companie!

Scandalul corupției din fotbalul românesc aduce noi dezvăluiri senzaționale! Procurorii DNA susţin în actul de acuzare că una dintre şpăgile date de patronul de la FC Argeş unuia dintre arbitrii (Aurelian Bogaciu) ar fi fost o damă de companie.

“La data de 6.10.2008, orele 9:26, Penescu Cornel discuta cu Minca Cristian despre noaptea de 3.10.2008, când Făcăleata a mers in cameră la Bogaciu, unde a stat până la ora trei, după care i-a adus / luat o femeie, în sensul că arbitrul nu a fost într-o formă fizică prea bună la meci și probabil așa se explică rezultatul mai puțin mulțumitor pentru FC Argeș“, susțin procurorii. (sursa www.gsp.ro)

Un om important din fotbalul moldovenesc din anii 90 mi-a povestit odată cum avea el grijă de arbitrii care veneau în Moldova în acea perioadă. Cheea succesului nu erau banii și nici indicațiile de la UEFA, ci o simplă damă de companie de supercalitate, așa cum sunt numai la Chișinău... Apropo, majoritatea arbitrilor erau cazați în anii 90 la hotelul Seabeco, recunoscut în acele timpuri pentru varietatea prostituatelor care bântuiau pe acolo.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune