Lăsați-l în pace pe Gabriel !

Mă miră lipsa de reacție a Federației de fotbal în cazul Gabriel Stati. Patronul echipei FC Dacia, una dintre liderele campionatului, a fost arestat pe motive politice, iar FMF tace. De parcă ar avea investitori cu carul, Federația noastră se face că plouă. Departe de exemplul din România, când după arestul lui Gigi Becali toată conducerea Federației române și a Ligii a sărit în apărarea finanțatorului de la Steaua.


Foto: Gabriel Stati alături de cei trei copii ai săi

În altă ordine de idei, cred, o părere personală, că Gabriel Stati este reținut abuziv. Din ce știu, patronului de la FC Dacia i se imputează că ar fi participat la organizarea devastării clădirilor Parlamentului și a Președinției. Precum că printre cei care au aruncat cu pietre în clădiri se aflau sportivi de la Asociația de lupte Voievod, președinte al căreea este același Gabriel Stati. Mergând pe această logică, trebuiau reținuți și rectorii sau directorii de la instituțiile de învățământ, studenții cărora au participat la dezordinile din 7 aprilie. Am mai scris și îmi mențin părerea că reținerea lui Stati ar avea o altă conotație. Refuz să cred că un om de afaceri cu atâția bani s-ar fi implicat în astfel de murdării.

Nu sunt prieten cu Gabriel Stati cum mi-a reproșat cineva. Pur și simplu Gabi este unul dintre puținii oameni cu bani din Moldova care a susținut din belșug sportul moldovenesc, cu precădere fotbalul – ceea ce nu am auzit despre alți oameni foarte influienți și foarte bogați. De asta îl apăr pe Gabriel Stati și îl voi susține în continuare cel puțin pe acest blog până când va fi eliberat din arest.

Comentarii

  1. I se imputeaza ca ar fi sponsorizat acele manifestatii...
    PS. si eu cred ca-i nevinovat

    RăspundețiȘtergere
  2. Barsaaaaaaaaaaaaaaaaaa fantasticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ce meci a facut cu Real!!!
    Pentru asta iubesc fotbalul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Valera de la Edinet3 mai 2009 la 03:31

    Sandule din comentarile lui ADDY am înţeles că a asistat la antrenamentele lui A. Maţura la Rubin Kazani, vreau să-i spun că sunt un mare fan a lui A. Maţura şi A. Spiridon şi mai mult ca atît sunt un pămîntean de-a lor de la Edineţ şi sunt de-a acord cu ADDY că aceşti doi antrenori sunt net superiori tuturor antrenorilor moldoveni şi pe care îi vrem ca cîndva să se întoarcă acasă şi să ridice nivelul fotbalului din Republica Moldova şi am o întrebare pentru ADDY cînd a discutat cu A. Maţura: ce planuri are pe viitor, are de gînd să se întoarcă cîndva în fotbalul moldovenesc? Aştept răspunsul lui ADDY.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o data mai intreb: CE A FACUT GABI STATI PENTRU FOTBAL???? Raspuns: NIMIC!!! PENTRU CA DACIA NU ARE NICI TEREN PROPRIU PENTRU ANTRENAMENT, NICI STADION CU TOATA INFRASTRUCTURA. DACIA ARE DOAR AUTOBUS! ARE SI STAFUL SI JUCATORII BINE PLATITI...NIMIC ALTCEVA CE AR RAMINE PE VIITOR...


    LASATI JELEA DUPA GABI STATI! NU A FACUT NIMIC SEMNIFICATIV PENTRU FOTBAL!

    p.s. FOTBALUL E IN AFARA POLITICII!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imagineaza-ti Divizia Nationala fara Dacia si fara alte echipe care nu au stadion, etc. Daca judecam astfel, ar insemna sa ramanem fara fotbal.
    In plus, cum am mai spus, Gabi sustine si alte genuri de sport, cum ar fi taekwondo sau voievod. Ca sa nu mai vorbim de alte domenii pe care le-a sponsorizat de-a lungul timpului.

    Gresesti cand spui ca fotbalul este in afara politicului. Asta este o gluma...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune