Manchester a cucerit al treilea titlu consecutiv în Premier League şi al 18-lea din istorie


Echipa antrenată de Sir Alex Ferguson, Manchester United, a câştigat pentru a treia oară consecutiv campionatul Angliei şi, totodată, al 18-lea titlu din istoria clubului, după ce a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa lui Arsenal, scor 0-0, în etapa a 37-a din Premier League.


Manchester: Van der Sar - O'Shea, Vidic, Evans, Evra - Ronaldo, Fletcher, Carrick, Giggs - Rooney (Anderson 33), Tevez (Park 66).
Antrenor: Sir Alex Ferguson.

Arsenal: Fabianski - Sagna, Toure, Song, Gibbs (Eboue 75) - Nasri (Walcott 69), Denilson, Diaby, Fabregas - Arshavin ( Bendtner), Van Persie.
Antrenor: Arsene Wenger.

În urma acestui rezultat, Manchester a acumulat 87 de puncte, cu şapte mai mult decât ocupanta poziţiei secunde, FC Liverpool, şi şi-a adjudecat titlul şi din punct de vedere matematic, cu o etapă înainte de finele stagiunii.

Graţie acestei performanţe, United a cucerit campionatul pentru al treilea an consecutiv, performanţă pe care a mai repetat-o în trecut, între 1999 şi 2001. Totodată, gruparea de pe Old Traford şi-a trecut în palmares al 18-lea titlu pe prima scenă a fotbalului din Albion şi a egalat-o la trofee pe rivala FC Liverpool.

Comentarii

  1. Explica-mi, te rog, cum faci trimiterile video?

    RăspundețiȘtergere
  2. Te duci la Postare noua, faci click pe Editati Html (langa SCRIETI) si postezi codul Embed preluat de pe youtube in cazul meu. E simplu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune