Pînă la umilinţa cu Barcelona, Real Madrid nu mai primise 6 goluri pe teren propriu de 59 de ani!


Înfrângerea înregistrată, sâmbătă, de Real Madrid, 2-6 în faţa Barcelonei, este cel de-al patrulea meci din istorie în care echipa de pe Santiago Bernabeu încasează 6 goluri pe propriul teren, ultima dată consemnându-se în sezonul 1950-1951, informează AFP.

Real a fost învinsă cu 6-0 de Athletic Bilbao, în ediţia de campionat 1930-1931, şi aceeaşi formaţie le-a administrat madrilenilor o nouă înfrângere drastică în sezonul 1946-1947, când s-a impus cu 6-3 în fieful multiplei campioane a Spaniei.

Cealaltă echipă care a reuşit să marcheze de 6 ori pe terenul Realului este marea rivală din Capitală, Atletico. În ediţia de campionat 1950-1951, Atletico Madrid se impunea în deplasare cu scorul de 6-3.

Pe de altă parte, cea mai drastică înfrângere din istorie le-a fost administrată madrilenilor de o echipă din Barcelona. În ediţia de campionat 1929-1930, pe data de 5 martie, Real Madrid a fost învinsă de Espanyol cu scorul de 8-1.

Campioana en-titre din Primera Division, Real Madrid, a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propiu, de FC Barcelona, scor 2-6, şi rămâne la şapte puncte în spatele grupării catalane, cu 4 etape înainte de finalul stagiunii.

Sursa: www.gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune